• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Yurtiçi Kargo'dan iPhone-iPad uygulaması

Yurtiçi Kargo'dan iPhone-iPad uygulaması
Yurtiçi Kargo, bir ilke imza atarak, son iki yıl içinde hizmetleri arasına kattığı ve mevcutta 20.000’den fazla kullanıcısı olan iPhone ve iPad uygulamalarını uygulama dükkanında hizmete sundu.

YURTİÇİ KARGO’NUN iPHONE - iPAD UYGULAMASI YENİLENEN YÜZLERİYLE APPLE STORE’DA

Teknolojik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yurtiçi Kargo’nun, bir ilke imza atarak, son iki yıl içinde hizmetleri arasına kattığı ve mevcutta 20 binden fazla kullanıcısı olan iPhone ve iPad uygulamaları uygulama dükkanında hizmete sunuldu. iPad ve iPhone üzerinden gönderi yapacak müşteriler, Yurtiçi Kargo’nun bu uygulamalara özel sunduğu %25 indirimden de faydalanabilecek.

Tüm kargo ihtiyaçlarını tek bir tıkla karşılamak isteyen kullanıcılar, bilgisayarlarında iTunes uygulaması, cihazlarında ise app.store içinden arama bölümüne “Yurtiçi Kargo” yazarak ücretsiz olarak yazılımı cihazlarına yükleyebilecek ve %25 indirim ile hizmetlerden hemen faydalanmaya başlayabilecek.

iPhone ve iPad kullanıcılarının Yurtiçi Kargo'nun tüm hizmetlerinden, özel fırsat ve indirimlerinden haberdar olabildiği, tüm gönderilere, önceki işlemlere ve güncel bilgilere ulaşabildiği uygulama, yenilenen menülerin ve ikonların yanı sıra, yenilenebilir listeler için “Pull Down Refresh” özelliğini, İngilizce dil seçeneğini ve “Feed” ekranındaki yeni ikon özelliklerini de içeriyor. Konum alma özelliği hızlandırılan uygulamada ayrıca, fiyat hesaplama, giriş ekranı da daha kolay hale getirildi ve iPhone 4 için yüksek çözünürlüklü görseller eklendi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim