• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Yusuf Öztürk'e balıkçılardan tam destek

Yusuf Öztürk'e balıkçılardan tam destek
DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Martı Link Konteyner Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, adaylığını açıkladı. Öztürk, Geza Dologh’u yönetimlerinde meclis başkanı olarak görmek istiyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, genç denizcilerle değişime hazırlanıyor.  DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Martı Link Konteyner Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, adaylığını resmen açıkladı. Öztürk, aday olmak için kimseden icazet almadığını söyleyerek, mevcut başkan Geza Dologh’u kendi yönetimlerinde meclis başkanı olarak görmek istediklerini söyledi. 

Oda organlarında gönüllülük esası ile hizmet edecek temsilcileri özenle seçeceklerini, tüm üyelere dengeli ve eşit davranacakları sözünü verenYusuf Öztürk “8 aydır çalışıyoruz. Biz şirketlerimizde profesyonel, seçim işlerinde amatörüz. Eğer, seçim çalışmaları dedikleri bizim süreç içinde yaşadıklarımızsa politikacıların işi çok zor. Bundan böyle denizcilik eğitimi veren tüm kurumlarla dirsek temasında olacağız. Danışma kurulları ve çalışma kurulları oluşturacağız. Sosyal iletişimi artırmak uğruna organizasyonlar yapacağız. Bir hikayemiz olsun diye geliyoruz” diye konuştu.

Anayasa Mahkemesi’nin mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh’un da tekrar adaylık yolunu açan kararının beklendiğini, buna karşın kendilerinin de meclis başkan adayı olarak düşündüklerini belirten Öztürk, “Biz bu karardan etkilenmedik, yola devam edeceğiz. Geza Bey, herkesin listesinde olması gereken bir isimdir. Bu noktada DTO’nun ne noktadan ne noktaya geldiği unutmamak gerekir. İki gün önce kendisiyle konuştuğumuzda ‘DTO Meclis başkanlığını istiyorum’ demişti. Ama Anayasa Mahkemesi’nin son kararından sonra belki fikri değişmiştir. Bilemiyorum” dedi.

Öztürk’e Balıkçılardan Tam Destek

Şubat-Mart aylarında yapılması planlanan Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi seçimleri için başkan adaylığını açıklayan DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve Martı Link Konteyner Hizmetleri Firması Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk'e ilk destek İzmirli balıkçılardan geldi.

Dün İzmir’de DTO üyelerine düzenlediği bilgilendirme toplantısına katılan İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Kemal Yılmaz, Yardımcısı Ergün Canduran ve Türkiye Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği (Sür-Koop) İzmir Bölge Birlik Temsilcisi Hasan Eser, Başkan Adayı Yusuf Öztürk'e destek sözü verdi.

Toplantı sonrasında gazetecilere konuşan Sür-Koop İzmir Bölge Birlik Temsilcisi Hasan Eser, "İzmir'de faaliyet gösteren 24 Su Ürünleri Kooperatifinin üst kurumu olan İzmir Bölge Birliği olarak Oda seçimlerinde Sayın Yusuf Öztürk'ü destekleme kararı aldık" dedi.

"DTO İzmir Şubesi'nde İzmir (avcı) balıkçılık camiası bugüne kadar endüstriyel teknelere sahip oligark balıkçıların üye olduğu bir derneğin başkanı tarafından temsil ediliyordu" diyen Eser, şöyle konuştu: "Biz bölge birliği olarak sadece milyon değerinde teknesi olan balıkçıları değil, tüm balıkçıları, yani 5 metre sandalıyla denize 10 parça ağ atıp, yakaladığı 2 kilo balığı satarak geçimini sağlayan balıkçıyı da temsil ediyoruz. Ancak biz kurum olarak bugüne kadar DTO İzmir Şubesi'nin müspet yada menfi olarak hiçbir şekilde varlığını hissedemedik.Bu nedenle de Sayın Öztürk'ün aday olduğunu öğrendiğimizde, değişimin artık zaruri olduğuna inanan bir grup olarak kurumumuz içersinde gerekli görüşmeleri yaparak, Yusuf Öztürk'ü destekleme kararı aldık. Bu akşam da Sayın Öztürk'ün ekibinde olan sektör temsilcilerini tanıma fırsatını bulduk ve yönetime oldukça genç, dinamik ve içinde hizmet etme heyecanı olan bir ekibin talip olduğunu görünce de, kendisine olan haklı desteğimizin ne kadar yerinde olduğuna bir kez daha kanaat getirmiş olduk"

yusuf_ozturk1.jpg
 
yusuf_ozturk.2pg.jpg
 
yusuf_ozturk.3.jpg
 
izmir_2.20130112164759.jpg
 
izmir_3.20130112164816.jpg
 
izmir_4.20130112164838.jpg
 
izmir_5.20130112164859.jpg
 
izmir_6.jpg
 
izmir_7.20130112164924.jpg
 
izmir_8.jpg
 
izmir_9.jpg
 
izmir_10.20130112165010.jpg
 
izmir_11.jpg 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim