• BIST 9548.09
  • Altın 2492.789
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.5396
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Ziebart Türkiye’ye yurtdışından ödül yağdı

Ziebart Türkiye’ye yurtdışından ödül yağdı
İki yılda bir gerçekleşen Uluslararası Ziebart Master Franchisee (Ana Lisansörler) Toplantısı bu yıl Endonezya’nın Surabaya kentinde gerçekleşti.

Ziebart Türkiye’ye yurtdışından ödül yağdı

Konferans ve seminerlerin son gecesinde düzenlenen törende dört ödül birden alan Ziebart Türkiye, 41 ülke içinde en başarılı ana lisansör oldu.

Oto Koruma alanında en iyi hizmetleri sunarak otomobillerle birlikte insan hayatını da koruma altına alan Ziebart, Amerika’daki merkezinin iki senede bir düzenlediği Uluslararası Ziebart Ana Lisansörler Toplantısı’nı bu sene Endonezya’nın Surabaya kentinde, 24-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdi. Toplantıya Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Pasifik’ten toplam 15 ülkedeki Ziebart ana lisansörleri 41 katılımcıyla katıldı.

Toplantı süresince Ziebart bünyesinde geliştirilen en son yenilikler, yeni ürünler ve pazarlama stratejileri tanıtılırken, farklı ülkelerin Ziebart ana lisansörleri de son iki yılda kazandıkları tecrübeleri paylaşarak iletişim bağlarını daha da güçlendirdi. Endonezya’ya gelen Ziebart ana lisansörleri ayrıca Surabaya Ziebart istasyonunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında teknik yenilikler Ziebart International ekibi tarafından uygulamalı olarak tanıtıldı.

İki gün süren konferans ve toplantılar sonunda düzenlenen, ABD Endonezya Konsolosunun da katılımıyla gerçekleştirilen gala yemeğinde Ziebart Türkiye’ye ödül yağdı. Geleneksel olarak tüm Ziebart ana lisansörleri arasında düzenlenen ödül töreninde Ziebart Türkiye dört ödül alarak ülkeye geri döndü. Ziebart Türkiye Uluslararası Franchise Birliği’nin (IFA) 2008 yılı “En İyi Ana Lisansör” ödülünü, 2010 yılı “En Yüksek Satış Başarısı” ödülünü ve “20. Yıl” ödülünü aldı.

Ziebart Türkiye yönetiminde olan İstanbul Güneşli İstasyonu da 2010 yılı “En İyi Lokasyon” ödülüne layık görüldü. Ziebart Türkiye Genel Müdürü Hakan Alptekin Türkiye’nin elde ettiği başarı ile ilgili şunları söyledi: “20 yıldır tek bir hedef için uğraş veriyoruz; Türk otomobil severine sektörün kurucusu olarak tanıttığımız oto koruma konusunda, bize inanan Ziebart’ı tercih eden dostlarımızı memnun ve tatmin olmuş olarak istasyonlarımızdan uğurlamak ve verdiğimiz hizmet çerçevesinde yıllar geçse bile her zaman dostlarımıza yardımcı olmaya çalışmak. Bu yıl aldığımız ödüller ilk değil tabiî ki. Diğer yıllarda da aldığımız uluslararası ödüllerimizle başarma azmimizi perçinlemiş oluyoruz. 20 yıldır verdiğimiz bu emeğin karşılığını bu şekilde almak, ülkeyi bu alanda da temsil edebilmiş olmamız bize gurur veriyor. Bu başarı aynı zamanda bize inanan, destek olan tüm dostlarımıza da hediye olsun”.

Ziebart hakkında

1959 yılında kurulan ve “Oto Koruma” alanında dünyanın en önemli markalarından biri olan Ziebart dünyanın 40'tan fazla ülkesinde 1000'e yakın istasyonla faaliyet göstermektedir. 1990 yılında Pro-Tek Oto Koruma ve Geliştirme Ltd. Şti.’ ne verdiği “Türkiye Ana Lisansörlüğü” ile Türkiye’de araç koruma sistemleri sektörünün kurucu markası oldu. Ziebart Türkiye bugün 7 büyük merkezde 19 istasyonuyla araç koruma sistemlerinin uygulamaları ile Türk otomobil severlerinde “Oto Koruma” adı altında farklı ve yeni bir anlayış ve alışkanlık yaratarak hizmet vermeye devam ediyor.

Kurucusu merhum Suha Uluçay’ın “% 100 Müşteri Tatmini” ilkesiyle halen Genel Müdür Hakan Alptekin ve ekibiyle yoluna devam eden Ziebart Türkiye Ana Lisansörü Pro-Tek, merkezi ABD’de bulunan Uluslararası Franchising Birliği tarafından; 1996, 2000, 2004, 2006 yıllarında “Yılın En Başarılı Ana Lisansörü”, 1996, 1999, 2000, 2004 yıllarında “Üstün Başarı” ödülü ve 2005 yılında “Toplam Hizmet Kalitesi” ödülünü alarak 20 yıl içerisinde Ziebart camiasında bu ödülü üç defa alan tek ülke olma ayrıcalığına kavuştu.

Ziebart’ın Türkiye’deki bayilik ağında, İstanbul’daki 9 istasyonun yanında Ankara’da 3, İzmir’de 2, Bursa’da 2, İzmit, Eskişehir ve Adana'da 1'er istasyonla, toplamda 19 istasyona ulaşılmıştır. Bunlardan 3 tanesi Ana Lisansör Pro-Tek Ltd. Şti. tarafından işletilmektedir.

www.ziebart.com.tr adresinde, hizmete sunulan faydalı uygulamalar, yeni ve kullanılmakta olan araçlara ait fiyat listeleri, kampanya ve istasyon bilgileri ile önemli bölgelere vereceği kârlı Franchise bayilikleri ön koşulları bilgilerine ulaşılabilir.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim