• BIST 9718.08
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Zim, Hapag-Lloyd ve MOL'den yeni rota

Zim, Hapag-Lloyd ve MOL'den yeni rota
Zim, Hapag-Lloyd ve MOL, 5 Nisan 2011 tarihinden itibaren haftanın belirli bir gününde her hafta Kuzey Avrupa Afrika Limanları arasında bir döngü hattı başlatmayı planlıyor.

Zim, Hapag-Lloyd ve MOL hızlı transit Afrika döngüsü sunuyor

Zim, Hapag-Lloyd ve MOL, 5 Nisan 2011 tarihinden itibaren haftanın belirli bir gününde her hafta Kuzey Avrupa Afrika Limanları arasında bir döngü hattı başlatmayı planlıyor.

Rotasyondaki limanlar ise şöyle; Antwerp, Hamburg, Thamesport, Antwerp, Dakar, Lagos-Tin Can Adası, Tema, Abidjan, Amsterdam ve Antwerp. Amsterdam rotası ise yalnızca kahve sihraç sezonunda yapılacak. Abidjan rotası ise Fildişi Sahilleri'ndeki seçimden dolayı Avrupa Birliği tarafından engellenmiş durumda. MOL'ün Güney Kuzey Ticaret Genel Başkan Yardımcısı Colin de Souza, "Yeni rotanın hızlı transit zamanı ile, Batı Afrika'dan Avrupa'ya taze ürünler gönderecek olan bütün müşteriler için büyük bir ek olacak" dedi.

Zim, Hapag-Lloyd ve MOL farklı hizmetler veren firmalardı. Zim'in NAF'ı, Hapag'ın WAX'ı ve MOL'ün ticaret alanları rotasyonu sayesinde iletişim halindeydiler. Bay de Souza, "Ticaret alanı rotasyonu yerine birlikte gemi sağlayıcıları olarak çalışırsak daha fazla etkili olacağımızı düşündük" diyerek yeni kombinasyon ile MOL'ün çok daha güçlü bir pozisyona geldiğini belirtti. Hapag-Lloyd yaptığı bir açıklamada yeni kombinasyon "Müşterilerine daima daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz" sözünün güzel bir örneği olduğunu bildirdi. London's CI, "Yeni adım ayrıca firmaların taşıma stratejilerini geliştirmekte ve yeni ticaret ile pazar imkanıda sunmakta. Bu sayede pazar payında bir büyümeye de gidilmekte. Özellikle doğu batı hattında ki rekabete kıyasla" dedi. Hapag-Lloyd ve MOL'ün üçer gemi çalıştıracağı ve Mol'ün 3 gemi ile bunu destekleyeceğine inanılmakta, bütün gemiler ise 1.700 TEU'luk olacak.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim