• BIST 9715.42
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Zincirleme kazada 15 TIR birbirine girdi

Zincirleme kazada 15 TIR birbirine girdi
Konya Ankara Karayolu’nda buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Konya-Ankara karayolunda buzlanma ve sis nedeniye meydana gelen zincirleme trafik kazasında 15 TIR, 2 otobüs ve 4 otomobil birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi yaralandı.

TIR BENZİN İSTASYONUNA SÜRÜKLENDİ

Kaza gece saatlerinde Kulu Makası’nın Ankara yönü çıkışındaki bir akaryakıt istasyonun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gizli buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, aşırı sisin de etkisiyle 15 TIR, 2 şehirlerarası otobüs ve 4 otomobil birbirine girdi.

Yan devrilen bir TIR, benzin istasyonuna sürüklendi. TIR’ın benzin pompalarına birkaç metre kala durması daha büyük bir facianın yaşanmasını önledi. Kaza üzerine olay yerine Ankara ve Konya’dan çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Savaş alanına dönen meydanda adeta bir can pazarı yaşandı. İtfaiye erleri otobüs ve TIR'larda sıkışan vatandaşları kurtarmak için hummalı bir çalışma başlattı. Sıkıştıkları yerden çıkarılan vatandaşlara sağlık ekipleri anında müdahale etti. İtfaiye ve sağlık ekiplerine çevredeki vatandaşlar da yardım etti. Yaralılar ambulanslarla Ankara ve Konya’daki hastanelere sevk edildi.

Belediye ekipleri, kaygan zemin ve sis nedeniyle kaza yerine ulaşmakta zorluk yaşayan ambulans araçları için yolda sürekli tuzlama çalışması yaptı.

Bölünmüş yolun Ankara istikameti kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, Konya istikameti ise ambulans araçlarının dönüşü için ara ara trafiğe kapatıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

www.ulasimonline.com

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim