• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Ziver İnşaat, Maden Dağı yolunu Volvo ile güçlendirdi

Ziver İnşaat, Maden Dağı yolunu Volvo ile güçlendirdi
Ziver İnşaat; Elazığ-Diyarbakır arasında, kuzey ile güneyi birbirine bağlayan zorlu Maden Dağı yolunu modern ve güvenli hale getirmek için Volvo iş makinalarını tercih etti.

Ziver İnşaat, Elazığ-Diyarbakır arasında gerçekleştirdiği Maden Dağı duble yol projesiyle kuzeyi ve güney güvenle birbirine bağlamayı başardı. Türkiye’deki en önemli yollardan biri olan ve geçmişte güvenlik sorunları da yaşayan Elazığ-Diyarbakır yolu Ziver İnşaat ile ASCENDUM Makina tarafından satışa sunulan Volvo İş Makinaları işbirliği ile modern ve güvenli bir hale geldi.

Ekipman, makine ve yönetim anlamında gücünü Elazığ-Malatya bölgesinde toplayan Ziver İnşaat bu bölgede Malatya-Kayseri, Malatya-Gölbaşı ve Mersin yolu gibi projelere de imza atmıştı. 2004 yılından beri yol, baraj inşaatı ve altyapı projeleriyle taahhüt sektöründe yol alan firma halen Malatya-Sivas yolunda 55 km’lik yol yapımının yanı sıra 8 km’lik Malatya Çevreyolu çalışmasını da sürdürüyor. 31 Aralık 2013’te teslim edilen Maden Dağı projesi ise Ziver İnşaat’ı karakterize eden en önemli proje olarak göze çarpıyor. Tüneller ve viyadüklerle ulaşım sağlanan ve zor bir coğrafyaya sahip bu bölgede projenin başarısı ise aynı zamanda Volvo İş Makinaları’nın da imzasını taşıyor.
 
Makinalı tekniğin gerekli olduğu zorlu işleri tercih eden Ziver İnşaat, 10 yıldır iş makinası tercihini yalnızca Volvo’dan yana kullanıyor. Duble yol projelerinin başladığı 2004 yılından itibaren Ziver İnşaat’ın greyderden silindire, yükleyiciden lodere kadar kullandığı bütün iş makinaları Volvo’nun adını taşıyor. Makina parkında Volvo’nun tüm serilerinden makina bulunan firma, ilk olarak 10 yıl önce Malatya-Ankara yolunda kullanılmak üzere satın aldığı ekskavatör ile Volvo ile çalışmaya başlamış oldu. 

Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ASCENDUM Makina ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirtiyor. Demirci, “akaryakıtta tasarruf sağlıyor olması bizi Volvo’dan iş makinası almaya itti. Denemelerimizden sonra çok memnun kaldık ve makina sayısını artırdık.” Şimdi Volvo’nun tüm serilerinden makineye sahibiz. Örneğin ekskavatörün 20 tonundan 70 tonuna kadar hepsini kullanıyoruz” diye konuşuyor. “Büyümekte olan firmalar makina ayrımı yapmazlar. Fakat kurumsallaşmış firmalar makinalarının kaliteli ve güçlü segmentte olmasını isterler” diyen Demirci, “Biz de bu yüzden son 10 yıldır tercihimizi Volvo’dan yana kullandık” şeklinde konuşuyor.
 
Demirci, iş makinası yatırımının yalnızca satın almaktan ibaret bir süreç olmadığını vurguluyor. “Makine üretim yapan bir fabrika mahiyetindedir ve eğer arıza yaparsa o makina sizin için bir anlam ifade etmez. Sağlamlığı, kalitesi ve servis desteğinin olması ise size güç kazandırır, performansınızı artırır ve işi zamanından önce bitirmenize yardım eder” diyen Demirci ekliyor: “İşte bizim Volvo’yu tercih etme sebebimiz de bu.”
 
Ziver İnşaat’ın Volvo’yu tercih etmesinin altında yatan en önemli nedenler sağlamlık, kalite ve yakıt tasarrufu. Demirci, satış sonrası hizmetlerden de çok memnun olduklarını ekliyor. Volvo ile servis anlaşmalı olarak çalışan firma, böylece her koşulda aynı ücreti ödeyerek tasarruf sağlamış oluyor. “İlk zamanlar dışarıdan onarım hizmeti almak daha pratik görünüyor ve maliyetsiz görünüyor; ama 6-7 bin saatten sonra daha çok para ödediğinizi fark ediyorsunuz” diye konuşan Demirci, “Ama bakım anlaşması sayesinde her ay yapılan düzenli yağ analizi ve uydu takibi ile adeta bir hasta gibi makinanın arızası da büyümeden tedavi olmuş oluyor. Volvo’nun bu hizmetleri hem verimliliğimizi hem memnuniyetimizi arttırıyor” diyor.

Ziver İnşaat’ın Volvo’ya olan güveni en yüksek düzeyde. “Ben tüm iş yapan dostlarıma Volvo marka makina almalarını, eğer memnun kalmazlarsa parasını benden alabileceklerini söylüyorum” diyen Demirci, “Ben eğer Volvo marka bir makine alıp test etmişsem ve memnun kalmışsam herkese tavsiye ediyorum. Volvo son 10 yılda teknolojisini çok ilerletti ve hala da ilerletiyor. Ar-Ge çalışmaları güçlü. Bir probleminiz olduğunda telefon açtığınız zaman anında müdahale ettikleri için Volvo’yu herkese öneriyorum” diye konuşuyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim