• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Zonguldak için uçuş saatleri belirlendi

Zonguldak için uçuş saatleri belirlendi
Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve Zonguldak Çaycuma Havalimanı Müdürü Hasan Şahin Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimini ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarette, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz beraberinde TSO Başkan Yardımcıları, Hüseyin Akmaz ve Birol Dikyurt hazır bulundu.
 
Çaycuma Havalimanı Müdürü Hasan Şahin, Zonguldak Çaycuma Havalimanında başlayan iç hat seferleri ile ilgili TSO Başkanı İsmail Toksöz olmak üzere başkan yardımcılarına bilgiler verdi. Havalimanı Müdür Şahin, “Çaycuma Havalimanımızda yeni başlayan iç hatlar seferinde tanıtım olarak destek veren TSO’yu ziyaret ettik. Yeni başlayan iç hatlarımızın tanıtımı konusunda destek veren ve çalışmalarda bulunana sivil toplum kuruluşlarına da teşekkür ederim” dedi.
 
Bartın TSO Başkanı Toksöz ise, “Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Bartın TSO olarak elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği vermeye hazırız. Bartın’da ki bilet satışlarımız Akmazlar şirketinden temin edebilirler” dedi.
 
Çaycuma Havalimanı iç hatlar seferi ise şu şekilde yapılacak:
 
Her Pazartesi ve Cuma günleri İstanbul’dan Zonguldak’a 09.30’da kalkan uçak 10.30’da Zonguldak havaalanına ineceği ve aynı zamanda Zonguldak’tan Trabzon iline 11.00’da kalkan uçak 12.50’de Trabzon’da oluyor. Trabzon’dan 13.20’de kalkan uçak 15.10’da Zonguldak’a iniş yapacak. Son olarak Zonguldak Çaycuma Havalimanı'ndan kalkan 15.40 uçağı 16.40’da İstanbul’a ineceği öğrenildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim