• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Zonguldak Kapuz plajında sezon kapandı

Zonguldak Kapuz plajında sezon kapandı
Zonguldak Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ve kentin tek mavi bayraklı plajı olan Kapuz plajı dinlenme tesisleri halka verilen yaklaşık dört aylık hizmetin ardından yeni sezonu kapattı.

Zonguldak Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ve kentin tek mavi bayraklı plajı olan Kapuz plajı sezonu kapattı. 

Yaklaşık iki yüz kırk metre uzunluğunda bulunan ve her gün binlerce kişinin denize girerek dinlendiğini belirten Kapuz Plajı Tesis Amiri Hayri Topçuoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bu sezon halkımızın daha sağlıklı ve güvenilir bir şekilde denize girebilmeleri için mavi bayrak kriterlerine uygun olarak görevimizi en iyi şekilde yapmış bulunmaktayız. Plajımızın üç ayrı kulelerinde görev yapan dört can kurtaranımızın yanı sıra Belediyemize de görevli on hizmetli personellerimiz ile birlikte halkımızın daha temiz ve rahat ortamda denize girebilmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ederek var gücümüzle çalıştık.

Özellikle bu sezon bizim için boğulma tehlikesi yaşayan 66 vatandaşımızın cankurtaran ekiplerimiz tarafından denizin altından çıkartılarak kurtarılması ve ölümlü kazanın olmaması bizler açısından sevindirici olmuştur. Yaz sezonu boyunca bizim bu çalışmalarımıza büyük destek veren başta Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Abdullah Bakır bizim sezon boyu çalışmalarımızda bizlere önemli destek vermiştir. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim