• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni için geri sayım başladı

11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni için geri sayım başladı
Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen ve Türk ve Dünya denizcilerinin yoğun katılım sağladığı 11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni için geri sayım başladı.

Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen ve Türk ve Dünya denizcilerinin yoğun katılım sağladığı Türkiye'nin uluslararası tek ödül töreni olan 11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni için geri sayım başladı.

2 Eylül 2016 tarihinde İstanbul Ataköy Sheraton Oteli'nde gerçekleşecek olan 11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne Uluslararası Denizcilik Örgütü Üyesi 90 üye ülke temsilcisi ve 30 uluslararası örgütün temsilcileri davet edilirken, Akdeniz ve Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerin üst düzey denizcilik otoritelerinin katılması bekleniyor.

Türkiye Denizcilik Meclis Başkanı Erol Yücel'in başkanlığını üslendiği ve 15 ismin yer aldığı ALTIN ÇIPA Jüri Heyeti, 2015 yılında dünya denizcilik sektöründe başarı gösteren 10 ulusal ve 5 uluslararası kişi, kurum ve kuruluşunu, Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde onurlandırıyor.

"İltifat Marifete Tabidir' sloganı ile yola çıktıklarını ve marifeti olanlara iltifat ettiklerini söyleyen Altın Çıpa Tertip Komitesi Başkanı Recep Canpolat, 11. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni ile Türk ve Dünya denizcilik sektörünün üst düzey yetkililerini, İstanbul'da biraraya getirdiklerini söyledi.

Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nin, Türk denizcilik sektörünün uluslararası kamuoyununda PR'ına büyük katkı sağladığını ifade eden Tertip Komitesi Başkanı Recep Canpolat, bu organizasyon sayesinde Türk denizciliğinin dünyada bilinirliğinin artmasına neden olduğunu kaydetti.

ALTIN ÇIPA'YA DÜNYA DENİZCİLERİ AKIN EDİYOR

İlk kez 2005 yılında Dünya Gazetesi ve Deniz Haber Ajansı'nın birlikteliği ile organize edilen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne, Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü'nün (IMO) son iki Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos ve Koji Sekimizu'nun da içinde bulunduğu 165 ülkeden, 650 uluslararası isim katıldı.

Geçen sene düzenlenen 10.  Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nde bir ilk gerçekleştirilerek, AKDENİZ'DE GÖÇMEN SORUNU konulu panel düzenlendi.

Oturum Başkanlığını İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan'ın yaptığı AKDENİZ'DE GÖÇMEN SORUNU konulu panelde, IMO Seyir, Haberleşme ve Arama - Kurtarma Komite Başkanı Amiral Carlos Salgado, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zachariae ile birlikte; Türkiye, İtalya ve Malta Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri konuşmacı olarak katılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim