• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

TAV, ABD’de dördüncü yolcu salonunu açtı

TAV, ABD’de dördüncü yolcu salonunu açtı
TAV İşletme Hizmetleri, Florida Palm Beach Havalimanı’nda hizmete giren primeclass Lounge ile Amerika Birleşik Devletleri’nde işlettiği yolcu salonu sayısını dörde çıkarttı.

TAV İşletme Hizmetleri’nin, ABD’de Washington Dulles ve New York JFK Havalimanları’ndan sonra portföyüne eklediği son havalimanı Florida Palm Beach oldu.

 

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Güçlü Batkın “Şu an 28 ülkede 80’den fazla özel özel yolcu salonu işletiyoruz. Misafirlerimizin ihtiyaç ve beklentilerini yakından takip ederek tasarladığımız özel yolcu salonlarında yılda yaklaşık 8 milyon yolcuya hizmet veriyoruz.2020’de hızlı bir şekilde büyümeyi sürdüreceğiz. Palm Beach ile birlikte ABD’de dört salona ulaştık ve bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

1578987769_guclu_batkin_1.jpg

Palm Beach Havalimanı Direktörü Laura Beebe, “Yeni primeclass yolcu salonunun açılışından mutluluk duyuyoruz. Bu yolcu salonu sayesinde yolcularımız hangi havayoluyla uçarlarsa uçsunlar havalimanımızda ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi yaşama şansı bulacaklar” dedi.

 

Golf ve deniz turizmiyle öne çıkan Palm Beach bölgesinin giriş kapısı konumunda bulunan havalimanında 11 havayolu ABD, Kanada ve Karayipler’deki 34 destinasyona direkt uçuş düzenliyor.

 

Palm Beach Havalimanı Ekim 2019 itibariyle son 12 ayda, bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 4,2 artışla 6,7 milyon yolcuya hizmet verdi. Yolcu memnuniyeti açısından ABD’nin önde gelen havalimanları arasında yer alan Palm Beach, Conde Nast Traveler tarafından ülkenin en iyi sekizinci havalimanı seçildi.

 

Palm Beach Havalimanı Dış Hatlar A/B Terminali’nde, 300 metrekarelik alanda hizmet verecek yolcu salonunun yılda 130 bin yolcuya hizmet vermesi hedefleniyor. Geleneksel Florida mimarisinin hasır ve ahşap dokusuna sadık kalınarak dekore edilen salonun, bir plajı andıran dingin ortamında yolcular Primeclass misafirperverliğinin keyfini çıkartabilecekler. Palm Beach Havalimanı’nda Primeclass Lounge birçok havayolu, banka ve firma ile işbirliği sağlayacak. Air Canada, American Airlines ve United Airlines gibi ABD’nin önde gelen havayolu şirketleriyle görüşmeler sürüyor.

1578986152_palmbeach_1.jpg

1578986151_palmbeach_2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim