• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Pegasus mayıs sonunda uçuşlara başlıyor

Pegasus mayıs sonunda uçuşlara başlıyor
Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane şirketin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mayıs sonu uçuşlarımıza iç hatlarla başlamayı planlıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Şirketin twitter hesabından bir açıklama yapan Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, Covid-19 salgınıyla kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam ettiklerini belirtti.

Bu zorlu günlerin sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkileyen sıra dışı bir dönem olduğunu bildiklerini söyleyen Nane, “Biz de bu belirsizlik döneminde, siz değerli misafirlerimizle yeniden buluşacağımız güzel günler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Nisan ayı içerisinde toplam 3 yeni uçağımızı teslim aldık. Uçaklarımız sizi dilediğiniz şehirlere uçuracakları günleri sabırsızlıkla bekliyor.” açıklamasında bulundu.


UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mehmet Nane uçuşların ne zaman başlayacağı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Öncelikle şunu içtenlikle söylemek isterim ki uçuşların başlamasını en çok biz istiyoruz. Çünkü sizleri ve gökyüzünü çok özledik. Ancak tekrar uçabilmemiz için birtakım şartların yerine gelmesi ve salgınla ilgili sağlık tablosunun iyileşmesi gerekiyor.


Son iki haftadır corona virüsü vaka sayılarında gerileme ve iyileşen hasta sayılarında yükseliş görüyoruz. Bu sevindirici ve umutlu tablo daha da iyiye giderse, Sağlık Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda Ulaştırma Bakanlığımızın da bu konuda alacağı kararlara bağlı olarak, Mayıs sonu uçuşlarımıza iç hatlarla başlamayı planlıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim