• BIST 9926.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

15 gemilik filo, Akdeniz'de yol alacak

15 gemilik filo, Akdeniz'de yol alacak
Mavi Marmara, Siyonist İsrail’in saldırısının yıldönümünde yine Gazze’ye yol alacak. Hem de 15 gemilik bir filoyla birlikte.

15 gemilik filo, Akdeniz'de yol alacak

Mavi Marmara, Siyonist İsrail’in saldırısının yıldönümünde yine Gazze’ye yol alacak. Hem de 15 gemilik bir filoyla birlikte.

Avrupa’nın 15 ülkesinden bir araya gelen Filistin dostları, 15 gemiyle Gazze’ye inşaat malzemesi, jeneratör ve su arıtma tesisi götürecek. İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç; “Biz bu işin içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu konuda bedel verdik ve şimdi bedeli ne olursa olsun Gazze’ye gideceğiz” dedi. Mavi Marmara, Siyonist İsrail’in saldırısının yıldönümünde yine Gazze’ye doğru yol alacak. İçinde Mavi Marmara gemisinin de bulunduğu 15 gemilik “Gazze’ye Yolculuk” (Sailing to Gaza) filosu, mayısın ikinci haftasında Gazze’deki ambargoyu kırmak amacıyla aktivistlerle beraber yine Akdeniz’de yol alacak.

ORUÇ: 15 FİLO İLE GAZZE’YE GİDECEĞİZ

İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç, Akit’e yaptığı açıklamada, Mavi Marmara saldırısının yıldönümünde 15 gemilik filo ile Gazze’ye gitme seferine büyük önem verdiklerini söyledi. Gazze’ye yolculuğu 20 civarında STK’nın organize ettiğini kaydeden Hüseyin Oruç, gemilerin Avrupa’nın değişik kentlerinden demir alarak Akdeniz’de bir araya geleceğini kaydetti. Oruç, Mavi Marmara gemisinin de Avrupa’nın herhangi bir kentinden kalkacağını ifade ederek, filonun mayısın ikinci haftasında yola koyulacağını vurguladı.

“BEDEL NE OLURSA OLSUN GAZZE’YE GİDECEĞİZ”

İHH olarak organizasyonun içinde olduklarını vurgulayan Oruç; “Biz bu işin içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu konuda bedel verdik ve şimdi hangi bedel olursa olsun Gazze’ye gitmeye devam edeceğiz” dedi. Oruç, filonun Gazze’ye gitmesiyle ilgili İspanya’nın başkenti Madrid’de organizatörlerle toplandıklarını ve filoyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

“İSRAİL SALDIRAMAZ, AĞZI BİR KERE YANDI”

Oruç, İsrail’in gemilere saldıracağını düşünmediklerini, çünkü İsrail’in Mavi Marmara’ya saldırdığı için dünyada çok zor durumda kaldığını, İsrail’in bir daha böyle bir hata yapmayacağını düşündüklerini belirtti. “Gazze’ye Yolculuk” (Sailing to Gaza) isimli filo, Gazze’ye inşaat malzemesi, jeneratör ve su arıtma tesisi götürecek. Çok sayıda yolcu da gemilerle Gazze’ye gidebilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim