• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C

9.5 milyon kullanıcıya 70 milyon hediye

9.5 milyon kullanıcıya 70 milyon hediye
Turkcell'in Salla Kazan kampanyası ile 9,5 milyon kullanıcıya 70 milyon hediye dağıtıldı.

Turkcell'in eğlendiren ve hediye kazandıran Salla Kazan kampanyası yeni armağanlar dağıtmaya devam edecek. İnternet, dakika ve Turkcell servislerine özel hediyelerini kapsayan Salla Kazan'da artık fizy, BiP ve TV+ kullanımları için geçerli paketler de sunuluyor.

Kampanya dahilinde bugüne dek 9,5 milyon Turkcell'liye 70 milyon hediye verildi.

Yoğun ilgi gören yeni nesil uygulamalarını da kampanyaya dahil eden Turkcell, servislerin kullanımı için özel tanımladığı GB'lar sayesinde müşterilerini kota konusunda rahatlatıyor. 60 dakikadan 10 bin dakikaya konuşma, 500 MB'tan 10 GB'ye kadar günlük kullanımdan haftalık kullanıma değişen 30'a yakın farklı hediye paketi Salla Kazan'da Turkcell müşterilerini bekliyor.

Ayrıca Cinemaximum'da 1 bilet alana 1 bilet bedava, bavul.com'da geçerli indirim ve turkcell.com.tr'de peşin cihaz alımlarında geçerli indirim hediyeleri de kazanmak mümkün.

Hesabım 6,5 milyon kez daha indirildi

Turkcell'in kalan kullanımları kontrol etme, fatura detaylarına bakıp ödeme yapma, TL yükleme, hat ayarı yapma, paket satın alma gibi işlemlerinin kolayca yapılabileceği Hesabım uygulaması Salla Kazan kampanyası etkisiyle 6,5 milyon kez daha indirildi.

Salla Kazan hakkından her hafta 1 kere, Katlanan İnternet hakkından ise ilk Salla Kazan katılımında yararlanılabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için sim kartı 4.5G uyumlu Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ya da Hazırkart ses hattı abonesi olmak yeterli.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim