• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Adana Havalimanı'na aktarmasız otobüs seferleri başlıyor

Adana Havalimanı'na aktarmasız otobüs seferleri başlıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Mart'tan itibaren Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na otobüs seferlerini başlatıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 23 Mart'tan itibaren Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na otobüs seferlerini başlatıyor.

Adana kent merkeziyle ilçeler arasında toplu taşıma hizmetini 53 koltuklu, 85 yolcu kapasiteli klimalı otobüslerle sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan'dan Adana Havalimanı'na aktarmasız toplu taşıma hizmeti verecek. Son durağı Taşköprü olan 401 numaralı Kozan-İmamoğlu ile 407 numaralı Ceyhan hattı otobüsleri, 23 Mart'tan itibaren Adana Havalimanı'na kadar direkt yolcu taşımaya başlayacak.

TOPLU TAŞIMA AĞI SÜREKLİ GELİŞİYOR

Vatandaşların hastaneler, otogar, gar ve havalimanına kesintisiz ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla geçen ocak ayında gece mesaini başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, ilçelerden havalimanına aktarmasız toplu taşıma hizmeti vermek için planlamasını tamamladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda düzenleme yapan Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri, son durağı Taşköprü olan 401 numaralı Kozan-İmamoğlu ile 407 numaralı Ceyhan hattı otobüslerinin güzergahını Adana Havalimanı'na kadar uzattı.

ÇOK KOLTUKLU, KLİMALI OTOBÜSLERDE SEYAHAT

23 Mart'tan itibaren yürürlüğe girecek uygulamada 53 koltuklu, 85 yolcu kapasiteli klimalı, engelli asansörüne sahip otobüsler Kozan, İmamoğlu ve Ceyhan ilçelerinden aktarmasız olarak Adana Havalimanı'na yolcu taşıyacak. Vatandaşlar, Kozan-İmamoğlu hattında 6.75 lira, Ceyhan hattında 4.50 lira ücret ödeyerek havalimanına kadar yolculuk yapabilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim