• BIST 9530.47
  • Altın 2476.378
  • Dolar 32.4902
  • Euro 34.7611
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Akyaka’da tekne sezonu erken başladı

Akyaka’da tekne sezonu erken başladı
Ünlü tatil beldesi Akyaka’da bu yıl tekne sezonu erkan başladı. Yerli turistler, teknelerle Azmak turuna çıkarken Mart ayında yazdan kalma günlerin tadını çıkardılar.

Muğla’nın dünyaca ünlü Akyaka Mahallesi'nde hava sıcaklığının 18 dereceye ulaşması sonrası vatandaşlar, sahil kesimlerine akın etti.

Ula’nın günübirlik tatil mahallesi Akyaka’ya akın eden günübirlik yerli turistler, Akyaka Kadın azmağında tekne turuna çıktı. Üç çeşit balığın yaşadığı doğal akvaryum nitelindeki Kadın Azmağı, su samurundan deniz kaplumbağasına onlarca hayvan türü ile bazıları tropikal iklimlerde yetişen farklı bitki çeşitlerine de ev sahipliği yapıyor. Azmağın buz gibi akan suyu ve eşsiz güzellikleri son yıllarda yerli ve yabancı turistler en fazla ilgi gösterdiği alanlardan birisi oldu.

Tekne sezonunun erken başladığını belirten tekneci Şadi Durmaz, turizmcilerin yeni sezonunun hayırlı ve bereketli geçmesini istedi.

Durmaz, “İnşallah bir olumsuzluk yaşamaz ülkemiz. Herkes bu günleri bekliyordu. Seçim olması, Ramazan ayının yılın ortasına doğru gelmesi, hareketin bu sezon erkene çekilmesine neden oldu. Sezonda inşallah Allah kaza bela vermeden güzel hizmetlerimizin karşılığında emeğimizin karşılığını alırız. Artık Akyaka sözü pek kullanılmıyor. Burası Aşkyaka. En büyük aşklar Akyaka’da başlar” dedi.

Tekne turuna çıkan vatandaşlar da havanın sıcak olması ve hafta sonu olması nedeniyle bu günü Akyaka’da değerlendirmek istediklerini söylerken, tekne turuna katıldıklarını ifade ettiler.

untitled-19-076.jpguntitled-20-072.jpguntitled-18-077.jpg

DENİZ HABER AJANSI

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim