• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Alışan Lojistik'in tercihi "Scania" oldu

Alışan Lojistik'in tercihi "Scania" oldu
Uluslararası standartlarda hizmet veren Alışan Lojistik, hızlı ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmek için filosuna Scania marka 21 çekici daha ekledi...

ALIŞAN LOJİSTİK'İN TERCİHİ SCANİA

Uluslararası standartlarda hizmet veren Alışan Lojistik, hızlı ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmek için filosuna Scania marka 21 çekici daha ekledi.

Uzman kadrosu ile kurulduğu yıldan bu yana başarılı işlere imza atan Alışan Lojistik, 3 Kasım tarihinde Gebze Muallimköy Garaj Tesisleri’nde gerçekleştirilen teslimat töreniyle filosuna 21 adet Scania G 420 CA4X2HSA Normal kabin Euro 4 model çekici ekledi. Devir teslim törenine Alışan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Damla Alışan ve Doğuş Otomotiv Scania Pazarlama Müdürü Sn. Suna Türk katıldı.

Dünyanın önde gelen ağır ticari araç üreticilerinden biri olan ve 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren Scania, günümüzde Doğuş Otomotiv bünyesindeki 22 yetkili servis noktasında satış sonrası hizmetler vermekte ve 24 saat acil yardım hizmetini Türkiye’nin dört bir köşesine ulaştırmaktadır.

Alışan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn.Damla Alışan gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Alışan Lojistik olarak 25. yılımızı kutladığımız 2010 yılının son aylarında yeni bir yatırıma daha imza atmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Yatırım yapan kişi yatırımın güçlüğünü her zaman için bilir. Alışan Lojistik, dünya genelinde yaşanan global kriz ortamında bile yatırım yapmaktan hiç bir zaman korkmamıştır. Türkiye’nin nitelikli yatırımlara ihtiyacı vardır. Toplamda 110 bin palet kapasiteli tesisleri ile entegre lojistik hizmeti veren Alışan Lojistik, 2011 yılı içerisinde de global pazar ihtiyaçları doğrultusunda hızlı davranarak, filosunda yenileme ve modernizasyon yapmış olduğu gibi bu yenileme çalışmalarına devam etme konusunda da kararlı bir politika içerisindedir. 2009 yılını 106 Milyon USD ciro ile bitiren Alışan Grup, 2010 yılını bir önceki seneye kıyasla yüzde 25 büyüme ile kapatmayı ve filosuna kattığı 21 adet Scania G 420 CA4X2HSA Normal kabin Euro 4 çekici ile iş gücü hacmini önemli ölçüde arttırmayı hedeflemektedir.”

Doğuş Otomotiv Scania Pazarlama Müdürü Suna Türk gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada; Scania olarak lojistik sektörünün lider markalarından Alışan Grup’la yaptıkları bu işbirliği nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirirken “Scania olarak özellikle uluslararası taşımacılık faaliyeti gösteren firmalarımızın rekabet gücünü artırarak, sektörümüzün global anlamda başarılı olmasını istiyoruz. Alışan Grup’la bugün başlayan birlikteliğimizin artarak devam etmesi arzusundayız. Scania, ağır vasıta sektöründe, 2010 yılının ilk 9 ayında en çok satan ilk 3 markasından birtanesidir. Başarılarımızın ardında, müşterilerine ve sektörün ihtiyaçlarına olan duyarlılığı bulunmaktadır.” açıklamasında bulundu.

Uluslararası kara taşımacılığı, yurtiçi nakliye , likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama, sigorta ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunmaya devam eden Alışan Lojistik, yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim