• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Allison teslimata tam gaz devam ediyor

Allison teslimata tam gaz devam ediyor
Allison Transmission, Türkiye’deki teslimatlarına büyük bir hızla devam ediyor. BURULAS, filosunu Allison T280R şanzımanla donatılmış 18 yeni OTOKAR Doruk otobüs ile güçlendirdi.

Bursa Ulaşım, filosunu Allison Transmission Donanımlı Otokarlar
ile güçlendiriyor!

Allison Transmission, Türkiye’deki teslimatlarına büyük bir hızla devam ediyor. BURULAS, filosunu Allison T280R şanzımanla donatılmış 18 yeni OTOKAR Doruk otobüs ile güçlendirdi. Bu teslimatla birlikte BURULAŞ’ın filosundaki Allison şanzıman donanımlı araç sayısı 63’e yükselmiş oldu. Bu otobüslerden 45 adedi iki yıldır düşük maliyetli, dayanıklı hizmet sağlıyor.

İstanbul, Türkiye – Tasarım, ürün geliştirme ve üretim konusunda en fazla çeşitliliğe ve donanımına sahip dünyanın lider tam otomatik ticari araç şanzımanı üreticilerinden Allison Transmission, Türkiye’de faaliyetlerini hızlandırıyor. Allison şanzımanlarla donatılmış araçları kullanan BURULAŞ (Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği), son olarak 18 adet Torqmatic T280R şanzımanlı OTOKAR Doruk 215LE model araçları teslim alarak Allison şanzıman donanımlı araç sayısını 63'e çıkardı. BURULAŞ, daha önce teslim aldığı 45 adet Allison şanzımanlı otobüs ile iki yıldır düşük maliyetli hizmet veriyor.

Yeni araçlarının teslimat töreninde açıklama yapan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy; “Bursa, güzel ülkemizin en hızlı büyüyen sanayi kentlerinden birisi. Sanayi kenti olmasının yanı sıra nüfusu ile de Türkiye’nin söz sahibi kentlerinden olan Bursa halkının her zaman en iyi hizmete layık olduğuna inandık. BURULAŞ olarak da özellikle şehir içi toplu taşıma alanında hep kaliteli hizmet vermeyi kendimize ilke olarak aldık. Allison Transmission ürünleri bu inancımızı hiçbir zaman boşa çıkartmadı. Allison, düşük maliyetli, dayanıklı ve yüksek performansa sahip ürünleriyle Bursa’nın şehir içi toplu taşımacılığına değer katmaya devam ediyor” dedi.

Toplu taşımacılık sektörü için Allison Torqmatic® Serisi yelpazesinden Allison T280R, 24,000 kg ağırlığa ve 260hp gücüne kadar motoru olan otobüs ve şehirlerarası otobüsleri için ideal bir çözüm oluyor. Torqmatic® Serisi brüt ağırlığı 29,000 kg'a ve 400 bg'ye kadar olan otobüs ve 550 bg'ye kadar olan şehirlerarası otobüsler için üretiliyor.

Tüm Allison Torqmatic® Serisi şanzımanlar da altı ileri ve bir geri vitese ve opsiyonel entegre retardera sahiptir. Hidrolik retarder otobüsün fren sistemini destekleyerek, güvenliği arttırır ve frenlerin ömrünü uzatarak kullanım maliyetini azaltır. Kendi kendine öğrenme kabiliyetine sahip elektronik beyin ile üst düzeyde vites geçiş kalitesi, optimum düzeyde yolcu rahatlığı ve yakıt ekonomisi sağlar.

2.20110919190058.jpg

3.20110919190108.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim