• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Allison'dan gelişmiş yakıt tasarrufu

Allison'dan gelişmiş yakıt tasarrufu
Birçok görev için Allison’ın yenilikçi 10 ileri otomatik şanzımanı Allison’ın tork konverteri ve ikiz grup dişlisi mili tasarımı ile hem en iyi hızlanmaya hem de yüksek yakıt tasarrufuna imkan sağlıyor.

Allison Transmission’ın güçlü Twin Countershaft vites kutusu çekiciler için sürüşün her anında gelişmiş yakıt tasarrufu sağlıyor!

Birçok görev için Allison’ın yenilikçi 10 ileri otomatik şanzımanı Allison’ın tork konverteri ve ikiz grup dişlisi mili tasarımı ile hem en iyi hızlanmaya hem de yüksek yakıt tasarrufuna imkan sağlıyor.

Allison Transmission, çekiciler için tasarlanan yeni ve benzersiz özelliklerdeki tam otomatik şanzımanını tanıttı. Son derece yenilikçi olan vites kutusu, özellikle üretkenliği ve yakıt tasarrufunu hem yolculuk hem de dur-kalk sırasında üst düzeyde sağlamak için tasarlandı. Allison Transmission’ın bu yeni ürününün Kuzey Amerika’da 2012 yılının sonlarına doğru kullanılmaya başlanması planlanıyor. Allison’ın ticari araçlar için ilk powershifting / yağ basıncı ile kavrama yapmayı sağlayan (otomatik şanzıman için), ikiz grup dişlisi mili tasarımı olan şanzımanı Allison’ın kendini çoktan ispat eden tork converter teknolojisi ile gücü kesintisiz şekilde tekerleklere taşıyor. Bu özellik dur-kalk sırasında da üretkenlik ve yakıt tasarrufu sağlarken, 10 ileri vites grup dişlisi milinin mimarisi uzun mesafe taşımacılığında etkin bir yakıt kullanımına imkan tanıyor. Yumuşak vites geçişleri ve operasyonel kolaylıklar sunan bu yeni şanzıman teknolojisi OEM’ler ve operatörler için rekabete ve etkin yakıt tüketimine yatkın otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlara alternatif oluyor.

Allison Transmission Kuzey Amerika Pazar Geliştirme Direktörü Lou Gilbert konuya ilişkin olarak; “Araç testleri sonucunda hatırı sayılır bir yakıt ekonomisi sağlandığı ve kilometre başına karlılık yarattığını gördük. Ayrıca testlerimiz sonucuna göre bu yeni şanzıman, otomatikleştirilmiş manüel şanzımanlara oranla yakıt tasarrufunda fayda sağlıyor” diyor.
Allison’ın etkin yakıt tüketimi hedefiyle yola çıkan bu yeni şanzıman (LBSS) (Yük esaslı vites değiştirme programları), Duruş esnasında motor yükünü azaltma(RELS) ve daha birçok akıllı özelliği de barındırıyor. Bu özellikle optimum düzeyde performans ve ekonomi sağlarken tüketicinin tüm ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefliyor. Bu yeni gelişim ayrıca Allison’ın sağlam şanzıman üretimiyle giderleri minimum seviyelere indirmeyi, tork konverteri ile tüm aktarma organlarını yastık gibi sarıp korumayı ve sürücülerin yağ ve filtre ömrünü uzatmasını hedeflemektedir.

Orta Amerika Kamyon Fuarı’nda Allison Peterbilt çekici üzerinde yeni şanzımanını potansiyel müşterileri için sergiledi. Gilbert bu noktada sözlerini “Allison kalitesi, güvenilirliği ve sağlamlığı ile yakıt ekonomisini birleştirdiğinizde çekici performansını ve çalışma etkinliğini yeninden yorumlayabiliyorsunuz” diyerek noktaladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim