• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Alpha Marine Türkiye, ‘VIQ Semineri’ düzenliyor

Alpha Marine Türkiye, ‘VIQ Semineri’ düzenliyor
Alpha Marine Türkiye, İstanbul Marriott Otel Asya’da 12-13 Mart 2019 tarihleri arasında ‘VIQ Semineri’ düzenleyecek. Antonis Lordanidis tarafından verilecek seminere katılımın yoğun olması bekleniyor.

Alpha Marine Türkiye, 12-13 Mart 2019 tarihleri arasında ‘VIQ Semineri’ düzenleyecek. İstanbul Marriott Otel Asya’da gerçekleştirlecek olan seminer, Antonis Lordanidis tarafından verilecek.

Seminer ile vetting kontrollerininin ardındaki ilke ve amaçların anlaşılması hedefleniyor.

Seminerle gemi operatörlerine ve şirket yetkililerine güvenlik incelemeleri için verimli bir şekilde hazırlanabilecekleri, güvenlik ve çevresel konularda gerekli yeterliliklerin kavratılması amaçlanıyor.

Gemi Kontrol Anketleri’nin (VIQ) 7. Edition’ı OCIMF tarafından yakın zamanda yayınlandığından bu seminer daha öncekiler ile aradaki farkları detaylandıran ve konu üzerindeki gap analizlerini ortaya koyan bir seminer olacak. 

7. Edition VIQ, değişiklikler ile birlikte bugüne kadarki en iyi ve en kapsamlı uygulama sürecinden geçti. İlgili olmayan sorular silinerek toplam soru sayısı 90’a kadar azaltıldı. Özellikle, siber güvenlik de dahil olmak üzere deniz güvenliğini kapsayan yeni bir bölüm (Bölüm 7) geliştirildi. Bağlama ile ilgili bölüm (Bölüm 9), Bağlama Ekipmanı Kılavuz İlkeleri, Dördüncü Baskı’da (MEG4) tanıtılacak revizyonları ve en iyi uygulamaları içerecek şekilde önemli ölçüde gözden geçirildi.

Filo yöneticileri, operasyon yöneticileri, enspektörler, DPA'lar, ayrıca gemi kaptanları, baş mühendisler, makine ve güverte zabitleri olmak üzere çok sayıda davetlinin seminere katılması bekleniyor.

Tarih: 12-13 Mart 2019 

Yer: İstanbul Marriott Otel Asya 

Saat: 09: 00-17:30

viq-seminar.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim