• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Anadolu Isuzu sektörü bir araya getirdi

Anadolu Isuzu sektörü bir araya getirdi
Anadolu Isuzu, 2000 yılında başlattığı ve o tarihten itibaren düzenli olarak gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinin ilkini TTDER üyelerinin onuruna verdi.

Anadolu Isuzu sektörü bir araya getirdi

Anadolu Isuzu, 2000 yılında başlattığı ve o tarihten itibaren düzenli olarak gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerinin ilkini TTDER üyelerinin onuruna verdi. Katılımın yoğun olduğu organizasyonda TOF ve TOFED başkanları aynı masayı paylaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Geleneksel iftar yemeği organizasyonuna; TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, Başkan Vekili İbrahim Arttırdı, Genel Sekreter Nusret Ertürk, Genel Müdür İsmail Aktaş, TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yücel, TOFED eski Başkanı Rüştü Terzi, İSTAB Başkanı Hakan Orduhan, Sektörün duayeni Ali Osman Ulusoy, otobüsçü dostları Atilla Üner ve Ekrem Kuraloğlu, Has Otomotiv HTA Satış Müdürü Bülent Acar, Satış Danışmanı İlter Elmas, TTDER Başkanı Sümer Sığcı ve TTDER üyeleri katıldı. Yemekte Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay, Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez Ağyel, Çelik Dizel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Otobüs Satış Müdürü Demirel Turnagöl’de hazır bulundu.

AVRUPA’DA DA LİDER OLACAĞIZ

Konuşmasına Turizm Taşımacılar Derneği üyelerine verdikleri ilk iftar yemeğindeki anısıyla başlayan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, iftar yemeklerinin Anadolu Grubu için çok önemli olduğunu ve bu geleneği uzun yıllardır devam ettirdiklerini söyledi. 6 yıldır küçük otobüs pazarında lider olduklarını da dile getiren Tamay, İtalya ve Fransa gibi Avrupa’nın önde gelen ülkelerin de otobüslerini ihraç etmeye başladıklarını ve 2011 yılı sonu itibariyle de Avrupa’da lider olmayı hedeflediklerini açıkladı.

HEPİMİZ TURİZMDEN NEMALANIYORUZ

Türkiye’nin turizm ve taşımacılık sektöründe büyük mesafe kat ettiğini dile getiren Fatih Tamay, “Avrupa’ya gittiğimiz de nasıl bir otobüs ile seyahat ettiğimizi çok iyi biliyoruz. Türkiye ise bu konuda çok çok ilerde. Otobüs yaş ortalamasıyla, konforuyla, kalitesiyle, teknolojiyle Türkiye Avrupa’dan çok önde. Yılın ilk 6 ayında 13 milyon turist geldi, bu da 13 milyar dolar demek. Yıl sonuna kadar ise bunun 25-30 milyar dolar seviyesine geleceğini düşünüyoruz. Hepimiz turizm sektöründen nemalanıyoruz. Turizm gelirleri ne kadar artarsa, sizlerde o kadar para kazanır ve araç yatırımı yaparsınız, bizde araç üretiriz” dedi.

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen başkanlar, yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verirken, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, 163 olan derneğin üye sayısının ÇETAŞ ile birlikte 164 olduğunu söyledi. İftar davetine katılımdan da oldukça mutlu olduğunu ifade eden Yığcı, “Üyelerimiz ile birlikte TOF ve TOFED yöneticilerini de aynı masada görmek bizi çok sevindirdi. Bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum” diye konuştu.


 

Kaynak: Ulaşım Gazetesi

İSTANBUL HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim