• BIST 9883.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Anadolu Kavağı-Eminönü seferleri sürecek

Anadolu Kavağı-Eminönü seferleri sürecek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Kavağı-Eminönü Boğaz Hattı seferlerinin devam edeceğini bildirdi.

A. Kavağı-Eminönü seferler sürecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Kavağı-Eminönü Boğaz Hattı seferlerinin devam edeceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, basında, Anadolu Kavağı-Eminönü Boğaz Hattı'nın, Eminönü'nden Kabataş'a kaydırılması ve vapur seferlerinin kaldırılması ile ilgili haberlerin yer aldığı, bunun üzerine açıklamanın tekrar yapılması gereğinin doğduğu bildirildi.

Boğaz Hattı'nda, Anadolu Kavağı-Eminönü olarak yapılan seferlerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatı ile yine Eminönü'ne kadar devam edeceği belirtilen açıklamada, hattın, Kabataş'a kaydırılması veya seferlerin kaldırılmasının söz konusu olmadığı kaydedildi.

Açıklamada, Boğaz Hattı'nda daha önce Anadolu Kavağı, Rumeli Kavağı, Sarıyer bağlantılı olarak Eminönü'ne yapılan seferlerin yeniden düzenlendiği ifade edilerek, Anadolu Kavağı ve Rumeli Kavağı seferlerinin Sarıyer İskelesi'nde, Paralel Boğaz Hattı ile entegre edilerek, İstinye, Beşiktaş iskelelerinden sonra füniküler hat ve raylı sistemle entegrasyonun sağlanabilmesi için Kabataş İskelesi'ne uğrayarak Eminönü'ne kadar devam edeceği belirtildi.

Yeni düzenleme ile Boğaz Hattı yolcularının Sarıyer İskelesi'nde ücretsiz aktarma yapacağı kaydedilen açıklamada, ''Haberlerde ayrıca, Emirgan, Yeniköy, Kavak ve Büyükdere iskelelerinin kapatılacağı belirtilmektedir. İskelelerin kapatılması söz konusu değildir. Boğaz Hattı'ndaki seferlerde, haberlerde adı geçen iskelelerden sadece Yeniköy ve Büyükdere iskelelerine uğranmayacak. Diğer iki iskeleden yolcu alımına devam edilecek'' ifadesine yer verildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim