• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Avea’dan Kontrollü Esnaf 1200 tarifesi

Avea’dan Kontrollü Esnaf 1200 tarifesi
Avea’nın “Kontrollü Esnaf 1200 Tarifesi”, esnaflara; 12 ay boyunca ayda 25 TL’ye, her yöne 1200 dakika ve Avealı esnaflarla limitsiz konuşma fırsatı sunuyor.

Avea, avantajlı tarife ve kampanyalarıyla 2014’te de hız kesmiyor. Birbirinden avantajlı özel tarifeleriyle her segmentte müşterisinin yüzünü güldüren Avea, yeni yılda da farklı meslek gruplarındaki abonelerine özel tarife ve kampanyalar sunmaya devam ediyor.
Avea’nın yeni kampanyası kapsamında, “Kontrollü Esnaf 1200” tarifesini kullanan esnaflar, 12 ay boyunca ayda 25 TL’ye, her yöne 1200 dakika ve Avealı esnaflarla limitsiz konuşma avantajından yararlanabilecek.
Esnafların ihtiyaçları düşünülerek onlara özel olarak oluşturulan bu özel tarife sayesinde; tarife kapsamında sunulan dakika limitine ulaşıldığında, faturalar otomatik olarak durarak, ödemeler kontrol altında tutuluyor. Bu sayede Avealı esnaflar; sürpriz fatura endişesi yaşamadan ya da tarifemi aştım mı endişesi taşımadan özgürce iletişimin tadını doyasıya yaşıyorlar.
Birbirinden cazip paketleri içeren “Kontrollü Esnaf Tarifeleri”ni kullanan esnaflar, limitleri dolduğunda, yine kendilerine çok uygun fiyatlarla sunulan paketlerden dilediklerini satın alarak, iletişimlerine devam edebiliyorlar.
Kontrollü Esnaf 1200 Tarifesi’ne, numara taşıma ya da yeni hat tesisiyle gelen bireysel ve kurumsal aboneler, birden fazla hat aldıkları ve/veya referans olarak ikinci bir abonenin bu tarifelere geçmesine aracı oldukları takdirde; 12 ay taahhüt vererek, kampanyadan yararlanma hakkını elde edecekler.
Avea’nın esnaflara özel ‘Kontrollü Esnaf 1200 Tarifesi’, Ata Demirer’in 2 farklı esnaf karakterini canlandırdığı esprili reklam filmleriyle ekranlara da taşındı.
Ata Demirer’in biri ‘Balıkçı’ ve diğeri ise ‘Esnaf Lokantası Sahibi’ olarak iki farklı karakteri canlandırdığı reklam filmleri, oyuncunun çarpıcı performansıyla “Esnaflığın Özü Kontrol” mesajını izleyiciye net bir şekilde aktarmayı başardı.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim