• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Avrasya Boat Show'a D-Marin damgası

Avrasya Boat Show'a D-Marin damgası
D-Marin Marinalar Grubu, 15-23 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show’da yerini almaya hazırlanıyor.

Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu, İstanbul'da düzenlenecek olan CNR Avrasya Boat Show’daki standında Türk ve yabancı ziyaretçileri karşılayacak. Fuar süresince birbirinden keyifli aktivitelere de ev sahipliği yapacak olan D-Marin Marinalar Grubu standı, dünyaca ünlü mega yat, yelkenli tekne, motor yatlarının sergileneceği fuarda yine ilgi odağı olacak.

Haziran ayında uygulanmaya başlanan ve D-Marin müşterilerine önemli ayrıcalıklar sunan D-Marin World programına dahil olacak yeni projeler de ilk kez CNR Avrasya Boat Show’da yat tutkunlarıyla paylaşılacak. Programa dahil edilen Kara Park Avantaj Paketi, Superyacht Freedom ve D-Cat Club hizmetleri ilk kez fuar ziyaretçilerine duyurulacak. 

Türkiye’deki başarılı marinacılık faaliyetlerini uluslararası sulara taşıyarak Hırvatistan’da ve Yunanistan’da marinacılığa yeni bir soluk getiren D-Marin Marinalar Grubu, CNR Avrasya Boat Show’daki standında 20 Şubat Perşembe akşamı gerçekleştireceği kokteylde konuklarına özel bir sürpriz de yapacak.

Doğu Akdeniz Çanağı Adriyatik Denizi’nde bölgesel güç olma hedefiyle yatırım ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu CNR Expo Show’daki 3. Hall A05’de yer alacak standında ziyaretçilerini bekliyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim