• BIST 9937.32
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Balnak, Karadenizli lojistikçileri ağırladı

Balnak, Karadenizli lojistikçileri ağırladı
Karadeniz Ekonomik İşbirliği’ne üye ülkelerin lojistik firmalarının yöneticileri, Balnak Lojistik’in Gebze Tavşanlı Tesisleri’nde ağırlandı.

Balnak, Karadenizli lojistikçileri ağırladı

 

Karadeniz Ekonomik İşbirliği’ne üye ülkelerin lojistik firmalarının yöneticileri, Balnak Lojistik’in Gebze Tavşanlı Tesisleri’nde ağırlandı. Balnak Lojistik Operasyonları Genel Müdürü Cem Alper; misafirlere Türkiye’deki lojistik sektörüyle ilgili bilgi verdi ve Balnak Group’la ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

 

Karadeniz Ekonomik İşbirliği’ne üye ülkelerin lojistik temsilcileri, Balnak’ın Gebze tesislerini gezdi. Balnak Lojistik’in Gebze’deki Tavşanlı Deposu’nu ziyaret eden temsilcileri, Balnak Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kosta Sandalcı ve Balnak Lojistik Operasyonları Genel Müdürü Cem Alper ağırladı.

Misafirlere bir sunum gerçekleştiren Alper, Balnak’la ilgili şunları söyledi; Balnak, dünyanın ve Türkiye’nin bir çok önemli markasına lojistik hizmeti veriyor. 225 bin metrekare depolama alanı, 2 bin çalışanı ve 140 milyon Euro’luk cirosu ile sektörün önde gelen kuruluşlarından. Uluslararası Hava, Deniz, Tren ve Karayolu taşımacılığı, Antrepo Hizmetleri, gümrükleme, depolama ve katma değerli hizmetler ile yurt içi dağıtım hizmetlerinin tamamını tek çatı altında müşterilerine sunuyor. Şu an içinde bulunduğumuz tesis 120.000 m2 alan üzerinde 3 ayrı binadan oluşan ve Türkiye’de bu manada tek tesis olma özelliği taşıyor.”

İstanbul Ticaret Odası ile beraber Karadeniz Ekonomik İşbirliği’ne üye Karadeniz kıyısındaki ülkelerin lojistik firmalarının yöneticilerinden oluşan temsilcilere 2 günlük bir programla İstanbul’da temaslarda bulunduğunu belirten Alper, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’nin coğrafi konumu ve gelişen ekonomisine bağlı olarak lojistik sektörünün önde gelen temsilcileri burayı ziyaret etti. Ziyaretin amacı Karadeniz ile Türkiye’nin artan ticari hareketliliğini gözlemlemek ve bunu daha ileriye nasıl taşınacağını belirlemek. Bu anlamda komşu ülkelerle gerçekleştirilen bu temaslar her iki taraf için oldukça faydalı oluyor” dedi.

Sunumun ardından, Balnak Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kosta Sandalcı ve Balnak Operasyonları Genel Müdürü Cem Alper, sektörün önde gelen lojistik firmalarının yöneticilerine depo hakkında bilgi verdi ve gezdirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim