• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Bedrettin Noyan Taşımacılık antrepo yatırımı yapacak

Bedrettin Noyan Taşımacılık antrepo yatırımı yapacak
Birçok alanda Avrupa ülkelerine frigofirik taşımaları yapan Bedrettin Noyan Taşımacılık, bu yıl depolama alanı yatırımı yapmayı da amaçlıyor.

Başta Almanya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya ve Macaristan olmak üzere Avrupa ülkelerine frigofirik taşımaları yapan Bedrettin Noyan Taşımacılık, ağırlıklı olarak yaş sebze meyve olmak üzere balık, ilaç gibi soğuk zincirdeki bütün ürünlerin uluslararası taşımacılığını gerçekleştiriyor. Firma, bu yıl depolama alanı yatırımı yapmayı da hedefliyor.

Bedrettin Noyan Taşımacılık Genel Müdürü Özgür Noyan, 30 adet özmal araç ile faaliyet gösterdiklerini ifade ederken, Avrupa ülkelerinin yanı sıra Ortadoğu ülkeleri, Azerbaycan ve Gürcistan'a da taşımalarının olduğunu aktardı. Noyan, yeni yatırımla araç sayılarını 20'den 30'a çıkardıklarını dile getirdi. Bunun için yaklaşık 2 milyon euroluk yatırım yaptıklarını vurgulayan Noyan, bu yıl için de yatırımlarının devam edeceğinin altını çizdi.

Araç sayısını artırmayı planladıklarını aktaran Noyan, ayrıca depolama alanı yatırımı yapmayı hedeflediklerine dikkat çekti. Arsa alımı yaptıklarını ve projelerini tamamladıklarını belirten Noyan, yaklaşık 4 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı planladıklarının altını çizdi. Depolama yatırımı için temkinli davrandıklarını aktaran Noyan, "Antrepoculuk yapmayı istiyoruz. Soğuk hava depoculuğu yatırımı için 4 milyon TL bütçe ayırdık. Ruhsat bekliyoruz. Şirketimize katacağı artı değerleri ince eleyip sık dokuyoruz" diye konuştu.

"Almanya'da yeni bir firma kuracağız"

Şuan 40 kişiyi istihdam ettiklerini aktaran Noyan, yeni araç ve depolama yatırımı ile istihdamı da artıracaklarını belirtti. Noyan, 2016 yılında cirolarının 15 milyon TL'ye ulaştığı bilgisini verirken, yeni yatırımlarla birlikte yüzde 30 büyüme hedeflediklerini ve cirolarını 20 milyon TL'ye çıkarmayı planladıklarını aktardı. Önümüzdeki dönemde yurt dışında şubeleşme hedeflerinin de olduğunu dile getiren Noyan, Almanya'da yeni bir firma kurmayı planladıklarını anlattı. Bedrettin Noyan Trans ile partner olacak yeni firma için 1 milyon euro bütçe ayırdıklarını aktaran Özgür Noyan, uluslararası nakliye sektörüne 1950'li yılların başında Irak ve İran'a çimento nakliyesi ile adım attıklarını ifade etti.

Noyan, 1993 yılında Bedrettin Noyan Taşımacılık ismi ile şirketleştiklerini aktardı. Firmalarının merkezini Mardin'den Mersin'e taşıdıkları bilgisini veren Noyan, kuru yük taşımasından frigofirik taşımalarına yöneldiklerinin altını çizdi. Ortadoğu'ya olan taşımalarını Avrupa ülkelerine kaydırdıklarını belirten Noyan, sektörde yenilikleri takip ederek şirketlerini geliştirerek bugünlere geldiklerini vurguladı.

Noyan, "Lojistik çok hızlı büyüyen ve gelişen bir sektör. Biz de bu gelişime ayak uyduracak adımlar atıyoruz. Hızlı, güvenilir ve tam zamanında taşımacılığı en önemli ilkelerimiz olarak benimsedik. Lojistik ve uluslararası taşımacılık sektöründeki değişimleri ve teknolojik yenilikleri şirket kültürüne dahil ederek daima ileriye gitmeyi amaçlıyoruz" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim