• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Bergama'ya serbest lojistik merkezi müjdesi

Bergama'ya serbest lojistik merkezi müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ile yaptıkları görüşmede ‘Serbest Lojistik Ticaret Merkezleri’nden birinin Bergama’ya yapılacağı müjdesini aldı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ile yapılan görüşme sonucunda, 'Serbest Lojistik Ticaret Merkezleri' projesi hayata geçirildiğinde bu merkezlerden birinin de Bergama'ya yapılabileceği müjdesini aldıklarını ifade etti. Kerem Ali Sürekli, Bergama Ticaret Odası yönetimi ile beraber Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi'yi ziyaret etti.

 Daha güçlü Bergama

Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı Bergama Ticaret Odası heyetine, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Bergama İlçe Başkanı Mustafa Durmaz eşlik etti. Sürekli, Bergama'yı ticaret anlamında çok daha güçlü hale getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Bergama'nın daha çok gelişmesi için çalışıyoruz. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi ile Bergama Ticaret Odası yetkililerini bir araya getirdik. Bergama'nın ticari olarak çok daha gelişmesi adına neler yapılabileceği konusunu masaya yatırdık" dedi.

Yurt dışı örnekleri gibi

Önemli bir proje olan 'Serbest Lojistik Ticaret Merkezleri' üzerinde çalıştıklarını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, bu projede uluslararası anlamda serbest olarak mal alınıp satılabilen ve depoların yer aldığı merkezler olduğunu belirterek bu merkezlerin Dubai, Singapur, Rotterdam ve Hollanda örneklerine benzer yerler olacağı bilgisini verdi. Bakan Bülent Tüfenkçi, proje hayata geçirildiğinde bu merkezlerden birinin de Bergama'ya yapılabileceği açıkladı.

'Heyecanla bekliyoruz'

Yapılan görüşmenin Bergama açısından çok faydalı olduğunu belirten Bergama Ticaret Odası heyeti bu önemli buluşmayı sağlayan İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'ye ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye teşekkür ederken büyük bir heyecanla 'Serbest Lojistik Ticaret Merkezleri' projesinin hayata geçmesini bekleyeceklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim