• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Berger'den Goodyear'a onay çıktı

Berger'den Goodyear'a onay çıktı
Goodyear Marathon LHT II, yeni nesil BERGERecotrail yarı römorkların verimlilik hedeflerine önemli bir katkıda bulunuyor.

Berger'den Goodyear'a onay

Goodyear Marathon LHT II, yeni nesil BERGERecotrail yarı römorkların verimlilik hedeflerine önemli bir katkıda bulunuyor. Goodyear, Marathon LHT II lastikleri ile karayolu navlun taşımacılığında yeşil teknoloji kullanarak optimum ekonomi ile ekolojiyi birleştiriyor.

Goodyear Marathon LHT II, yeni nesil Bergerecotrail yarı römorkların verimlilik hedeflerine önemli bir katkıda bulunuyor. Avusturyalı hafif römork üreticisi Berger Şirketi, yeni Bergerecotrail markası altında en yeni nesil römorklarını piyasaya sürdü. Şirket şu anda taşımacılık verimliliği bakımından çıtayı daha da yükselterek, yüksüz ağırlık ve açık kasa yarı-römorklar alanında Avrupalı römork üreticileri arasında yaklaşık yirmi yıllık liderliğini sürdürüyor.

Berger Otomotiv Mühendislik Direktörü Dr. David Gulda bir kamyon lastiği için şartlarını açıkladı. Gulda, “Lastik, her bir Berger römork için asli bir önem taşıyor. Bu, güvenlik ve çalışma performansından ödün vermeden taşıma yükünü artırabilmek için ağırlığının optimize edilmesi ve mümkün olduğunca hafif olması anlamına geliyor” dedi.

Sözlerine "Goodyear Marathon LHT II, yeni nesil Bergerecotrail yarı römorkların verimlilik hedeflerine önemli bir katkıda bulunmuştur. Goodyear, Marathon LHT II lastikleri ile karayolu navlun taşımacılığında yeşil teknoloji kullanarak optimum ekonomi ile ekolojiyi birleşmektedir” diyerek devam eden Gulda, “Yeni römorklar 2010 sonbaharından bu yana üretilmektedirler. O tarihten beri yaklaşık 500 römork sipariş edilmiş ve bunların yarısı teslim edilmiştir. Müşterilerden gelen geri bildirim son derece olumludur: Goodyear Marathon LHT II lastikleri römorklarla kusursuz bir uyum içindedir” dedi.

"En dikkat çekici olan lastiğin yakıt tüketimi üzerindeki etkisidir "

LHT II üzerinde gerçekleştirdikleri testlerden bahseden Dr. Gulda, “Yeni Goodyear Marathon LHT II lastikleri ile çok sayıda nakliye operasyonları gerçekleştirdik ve hepsinden olumlu sonuçlar elde ettik. Bu testlerde dört milyon kilometre yol kat edildi ve yakıt tüketimi olağanüstüydü. LHT II lastikleri sayesinde, emisyonlarda bir azalma sağlayarak çevrenin korunmasına katkıda bulunabiliyoruz. Islak ya da karla kaplı yollarda fren performansı da çok iyiydi,” dedi.

Bunların yanında diş derinlikleri düzenli olarak kontrol edildi ve 100 araçlık bir filoda altı aylık kullanımın ardından görünür hiçbir olağandışı aşınma ya da yıpranma oluşmadı. “Tam tersine,” diyor Gulda ve ekliyor, “Aşınma geleneksel lastiklerde oluşandan daha düşük görünüyor ve bu da Goodyear LHT II’nin rakiplerine göre ne kadar daha avantajlı oılduğunu gösteriyor.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim