• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Boat Show 2012 için geri sayım başladı

Boat Show 2012 için geri sayım başladı
TÜYAP İstanbul Boat Show 2012, Denizcilik sektörünün buluşma noktası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Boat Show 2012 için geri sayım başladı

TÜYAP İstanbul Boat Show 2012, Denizcilik sektörünün buluşma noktası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ağustos ayı başında sektör temsilcilerinin de yer aldığı imza töreni ve basın toplantısı ile lansmanı yapılan Tüyap İstanbul Boat Show 2012 Fuarı yeni bir rekora imza attı. Fuarın Eylül ayı itibariyle katılımcı firma sayısı 100’ü, sergi alanı büyüklüğü 23.500 m2’yi geçtiğini bildirildi. Yapılan açıklamada, "Bir ay gibi kısa bir sürede gelinen bu nokta fuar satışı konusunda yeni bir hız rekoru kırarken, denizcilik sektörünün buluşma adresi olarak Tüyap İstanbul Boat Show 2012 Fuarı’nı seçtiğini bir kez daha açıkça gösteriyor. Tüyap ailesi olarak, tüm sektöre gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Sinerji, istikrar ve güven unsurlarının ön plana çıktığı, gelecek vizyonu ve uygulama planları beğeni ile karşılanan Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı’na sektörün önde gelen yerli ve yabancı yelkenli, motor yat, motorlu - motorsuz deniz araçları, sistem, cihaz, donanım ve aksesuarları firmaları tam destek veriyor.

Denizcilik Sektörünün Yeni Heyecanı!

Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı deniz ve denizciliğe ilgi duyan yerli ve yabancı farklı kesimleri Boat Dünyası ile buluşturacak. Deniz dostlarının tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecekleri ortak buluşma platformu olacak fuar sektöre yeni bir heyecan getiriyor.

Yurt çapında ve Yurtdışında Toplu Tanıtım Atağı

Tüyap İstanbul Boat Show Fuarının hedef ziyaretçi ve katılımcı kitlelerine doğrudan ve etkin tanıtımı için sahip olduğumuz;

• Yurt çapında 11 farklı ildeki Tüyap bölge ofislerimiz,

• Türkiye’nin çevresindeki ticari, sosyal ve kültürel ilişkilerin yoğun olduğu ülkelerde yer alan 6 Tüyap yurtdışı ofisleri,

• Tüm dünyada 50 farklı ülkeye yayılmış yurtdışı temsilciliklerimiz ile fuarın tanıtım faaliyetlerine büyük bir coşku ve hızla başladık.

Deniz ve Denizcilik Sevgisi aşılancak

Tüyap olarak gençlerin denizciliğe ve deniz sporlarına olan ilgisini arttırmak için gençlere yönelik tanıtım faaliyetlerine önem veriyoruz. Bu amaçla Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı kapsamında genç denizcilere yönelik ilgi uyandırıcı etkinlikler hayata geçirilecek.

17–25 Şubat 2012 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de düzenlenecek Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı sektör firmalarının uluslararası yeni pazarlara açılma fırsatı bulacakları, en son ürün, teknoloji ve hizmetlerini bir arada sergileyecekleri ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen nitelikli ziyaretçilerle buluşacakları Avrasya coğrafyasındaki en önemli sektörel etkinlik olacak.

untitled-1.20110923152420.jpg

DENİZHABER AJANSI

ww.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim