• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Boat Show ünlülerin akınına uğradı

Boat Show ünlülerin akınına uğradı
29. Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show, Pendik’teki Marinturk İstanbul City Port’ta açıldı ve açılır açılmaz ünlülerin akınına uğradı.

Boat Show ünlülerin akınına uğradı

29. Uluslararası İstanbul Shop&Miles Boat Show, Pendik’teki Marinturk İstanbul City Port’ta açıldı ve açılır açılmaz ünlülerin akınına uğradı.

Toplam değeri 300 milyon euro’ya ulaşan 300 teknenin sergilendiği fuarı ziyaret edenlerden biri de Beyazıt Öztürk’tü. Birkaç stand gezen Öztürk özellikle fiyatları 139 bin ile 2 milyon euro arasında değişen Azimut tekneleriyle yakından ilgilendi. Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Acun Ilıcalı, Oktay Kaynarca, Pınar Altuğ-Yağmur Atacan, Nefise Karatay, Mustafa Erdoğan ve Yılmaz Erdoğan’ın da gezdiği fuarda, ünlü isimlerin satın aldığı tekne ve yat modelleri sır gibi saklandı.

İBRAHİM TATLISES: 4 milyon euroluk Peri Yacht 29'la çok ilgilendi. Miss Tor'un 12 milyon euroluk Oruçoğlu yatı şarkıcının beğenisini topladı.

YAĞMUR ATACAN-PINAR ALTUĞ: Çift Atlantis'den birkaç model beğendi. Orkun Yachting'in True Story isimli teknesini de gezdiler ve çok beğendiler. Lüks teknenin 6 milyon euro fiyatını öğrenen çift "Daha mütevazı bir tekne alabiliriz" dediler.

EMRE BELÖZOĞLU: Nautique'nin Zeelander modeli teknesine baktı. Ultra Marine'nin Riva, Numarin'in Valente modellerini inceleyen futbolcu, Ses Yatçılık'a uğrayarak Du Four'a göz attı. markaya baktı.

ROBER HATEMO: Azurre 33, Elan ve Alend Tender yatlarına baktı.

FEDON: Magmarin Yatçılık'dan Windseeker isimli yatı uzun uzun inceledi.

VOLKAN 'SESSA' ALDI

VOLKAN DEMİREL: Trio Yatçılık'tan, Sessa ve Hanse modellerine baktı. Sessa model bir sürat teknesi satın aldı.

SEDA SAYAN: Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in de baktığı Peri Yacht 29'la ilgilendi. Sunseeker, Du Four, Lagoon ve 8 milyon euroluk Une Bene'yi inceledi.

BEYAZIT ÖZTÜRK: Dentur Standı'ndan Ferretti, Ultramar'dan Riva'ya baktı. Deniz Yatçılık'dan Absolute marka tekneyi uzunca bir süre inceledi. Azure 40'a özel ilgi gösteren Öztürk Peri Yacht 29 ve Azimut'a göz attı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim