• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Borusan Lojistik büyümeyi sürdürüyor

Borusan Lojistik büyümeyi sürdürüyor
Borusan Lojistik, sektörün önemli etkinliklerinden Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı'na 72 m²’lik bir stand ile katılarak, sektörde öne çıkan uygulamalarını ve hizmetlerini tanıttı.

Borusan Lojistik büyümeyi sürdürüyor

Borusan Lojistik, sektörün önemli etkinliklerinden Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı'na 72 m²’lik bir stand ile katılarak, sektörde öne çıkan uygulamalarını ve hizmetlerini tanıttı.

Lojistik sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan 4. Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı, 4 - 6 Kasım 2010 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Bu yıl 90 ayrı stantta 200 firmanın katılımı ile gerçekleştirilen 4. Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı'na 10 bin dolayında ziyaretçi katıldı. Borusan Lojistik de fuarda stand açarak katılımcılara hizmetlerini tanıttı.

Stantta Borusan Lojistik'in müşterilerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve sektörde öne çıkan uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Borusan Lojistik Genel Müdürü ve aynı zamanda TÜRKLİM Başkanı Kaan Gürgenç fuar kapsamında düzenlenecek 'Tedarik Zinciri Konferansı'nda TÜRKLİM adına bir konuşma yaptı.

Fuar Lojistik Sektörü İçin Büyük Önem Taşıyor

Lojistik sektörünün dünyada ve Türkiye’de hızla büyüdüğüne dikkat çeken Kaan Gürgenç, Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı'nın sektör açısından önemli fuarlardan biri olduğunu ifade etti. Gürgenç sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Türkiye, iç ve dış ticarette önemli bir canlanma yaşıyor. Buna paralel olarak, lojistik sektörünün de ciddi anlamda bir büyüme içinde olduğunu görüyoruz. Borusan Lojistik de 2010'da güçlü bir performans göstererek büyümesini sürdürdü. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı sektör temsilcilerini ve kuruluşlarını bir araya getiren önemli bir etkinlik. Sektörümüzde bilgi birikiminin artmasına, görüş alışverişine ve verimliliğin artırılmasına büyük katkıda bulunuyor. Sadece hizmet veren kuruluşları değil, hizmet alan firmaların sektörlerine ait beklentilerini de dinleyip birlikte tartışma fırsatına sahip oluyoruz. Bu fuarı lojistik alanında faaliyet gösteren ve sektörden hizmet alan kuruluşlar için son derece yararlı buluyorum.”

Logitrans Transport Lojistik Fuarı

4. Logitrans Transport Lojistik Fuarı, EKO Fuarcılık tarafından 4-6 Kasım 2010 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Logitrans Fuarı’nın hizmet sektöründen ağırlıklı katılımcı profilini karayolu taşımacıları, 3’üncü ve 4’üncü Parti lojistik şirketleri, demiryolu ve denizyolu acenteleri, havayolları, liman otoriteleri, tedarik zinciri yöneticileri, sigorta ve finans kurumları oluşturuyor. Sektörün endüstriyel ayağından ise depolama ve raf sistemleri, forklift, istif makineleri ile depo ekipmanları, yazılım ve otomasyon çözümleri, araç takip ve filo yönetim sistemleri, sinyalizasyon teknolojileri, ticari araçlar, yedek parçaları ve aksesuarları ile çekiciler fuarda sergilenecek ürünler arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim