• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Borusan "SATILIYOR" haberini yalanladı

Borusan "SATILIYOR" haberini yalanladı
Borusan Lojistik, "Danimarka merkezli lojistik firması DSV’nin, Borusan Lojistik ve Ekol Lojistik’i almak için masaya oturdu" haberini yalanladı.

 

Borusan Lojistik, "Danimarka merkezli lojistik firması DSV’nin, Borusan Lojistik ve Ekol Lojistik’i almak için masaya oturdu" haberini yalanladı.
 
Borusan Lojistik'ten yapılan açıklamada, 10 Ekim 2013 tarihinde Star Gazetesi'nde yayınlanan “Lojistik Sektörünün İki Devi Danimarkalı DSV ile Aynı Masada” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.
 
Borusan Lojistik'ten yapılan açıklama şu şekilde;
 
"Star gazetesinde “Lojistik sektörünün iki devi Danimarkalı DSV ile masada” başlığı ile yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. 
 
Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Balnak satınalması ile lojistik sektörünün lideri haline gelen Borusan Lojistik’in hisselerinin DSV tarafından satın alınması yönünde bir görüşme bulunmamaktadır. Borusan Lojistik önümüzdeki 10 yıl içinde dünyanın en büyük 10 kontrat şirketinden biri olmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Parlak bir gelecek vaat eden lojistik sektöründe şimdiden küresel bir güce sahip olan Borusan Lojistik iddiaların aksine organik büyüme stratejilerinin yanısıra kendisi satın almalar yoluyla da büyüme fırsatlarını değerlendiren bir konumdadır. DSV’nin Borusan Lojistik’in hisselerinin tamamını veya bir kısmını alması gibi bir durum söz konusu değildir.
 
Saygılarımla,
 
Kaan Gürgenç
Genel Müdür
Borusan Lojistik"
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim