• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

BP, 8 ay içinde 60 yeni istasyon açtı

BP, 8 ay içinde 60 yeni istasyon açtı
Akaryakıt sektörünün önde gelen oyuncularından BP Türkiye, büyüme hedefleri çerçevesinde son 8 ayda 60 yeni akaryakıt istasyonu açtı.

BP, 8 ay içinde 60 yeni istasyon açtı

Akaryakıt sektörünün önde gelen oyuncularından BP Türkiye, büyüme hedefleri çerçevesinde son 8 ayda 60 yeni akaryakıt istasyonu açtı.

Akaryakıt sektörünün önde gelen oyuncularından BP Türkiye, büyüme hedefleri çerçevesinde son 8 ayda 60 yeni akaryakıt istasyonu açtı. Şirketin ülke müdürü Richard Harding, BP Türkiye Akaryakıt Grubu olarak 2011 büyüme stratejileri doğrultusunda bayi ağlarına yeni yakıt istasyonları katmaya devam ettiklerini kaydetti.

Türkiye'deki yatırımları ile ilgili bilgi veren Richard Harding, istasyon sayısını artırırken müşteri memnuniyetini de en üst seviyeye taşımaya çalıştıklarını söyledi. 2011 yılı için Türkiye'de büyüme stratejisi uyguladıklarını ve müşteri memnuniyetinin büyüme hedefinin en önemli ayaklarından biri olduğunu kaydeden Harding, daha fazla müşteri memnuniyetinin ancak daha mutlu bayiler ve çalışanlarla sağlanabileceğinin altını çizdi. Bu amaçla uygulamakta oldukları gelişmiş işletme standartları ve verimliliği artırmaya yönelik programlar sayesinde müşteri memnuniyetini daha da artıracaklarını ifade etti.

Harding, "Tüm dünyada Ar-Ge yatırımlarımızla ürettiğimiz kaliteli ve verimli ürünlerimiz sayesinde BP bayileri her zaman müşterilerine daha fazlasını sunma şansı buluyor. Şimdiye kadarki en iyi yakıtlarımız olarak tanımladığımız yeni BP Ultimate yakıtlar özel formülleri sayesinde motoru sıradan yakıtların beş katına kadar daha fazla temizliyor, koruyor, yakıt ekonomisi sağlıyor ve performansını artırıyor, ayrıca emisyonu da azaltıyor." diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim