• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Çanakkale'de 70 yıldır ulaşımı sağlıyorlar

Çanakkale'de 70 yıldır ulaşımı sağlıyorlar
Çanakkale’de "Kilitbahir Deniz Nakliyat" firması 70 yıldan bu yana aralıksız olarak Asya ile Avrupa arasında yolcu ve araç taşıyarak boğazda adeta köprü görevini üstleniyor.

Çanakkale'de 70 yıldır ulaşımı sağlıyorlar

Çanakkale’de "Kilitbahir Deniz Nakliyat" firması 70 yıldan bu yana aralıksız olarak Asya ile Avrupa arasında yolcu ve araç taşıyarak boğazda adeta köprü görevini üstleniyor.

Akol Otel’de bir basın toplantısı düzenleyen Kilitbahir Deniz Nakliyat Şirketi’nin Müdürleri İlknur Türker ve Nurdan Çoktin Aradır, babalarından aldıkları bayrağı layığı ile yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, “Bundan yaklaşık 70 yıl önce kürekli teknelerle insan taşıyarak başlanılan Kilitbahir ile Çanakkale arasındaki deniz ulaşımında teknolojinin de gelişmesi ile şuan 4 tanesi 400 yolcu ve 50 araç kapasiteli 5 modern gemimizle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Babamızdan devraldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyarak dalgalandırmak için kazandığımızı yine yatırıma yatırarak hizmete devam ediyoruz. Çanakkale Boğazı’nda boğaz köprüsü olmadığı için araç taşımacılığının büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Her yıl binlerce aracı boğazın bir yakasından diğer yakasına ulaştırmanın mutluluğunun yaşıyoruz. Yeni kurduğumuz turnike sistemi ile yolcu ve araç sayımızı internet ortamında Denizcilik Müsteşarlığımıza anında bildiriyoruz. Son yıllarda yeni feribotlarımızda insan odaklı yönetim ve hizmet anlayışı ile yolcu salonlarımızı çok daha güvenli ve konforlu hale getirdik. Klimasından, televizyonuna kadar her türlü imkanı yolcularımıza sunduk. Bundan sonraki hedefimiz daha kaliteli feribotlar ile daha uzun yıllar Alınteri’mizi boğaza köprü yapmak. Büyüklerimizden öğrendiğimiz gibi önce hizmet, sonra kar” dedi.

İlknur Türker ve Nurdan Çoktin Aradır, basın mensuplarının GESTAŞ’ın özelleştirilmesi ile ilgili bir takım duyumların olduğunu, eğer özelleştirme kapsamına alınırsa buna talip olup olmayacakları konusunda isi şu açıklamayı yaptı:

“Bizimde o konuda bazı duyumlarımız var. Tabii şartlar uygun olursa neden olmasın. GESTAŞ’a şartlar uygun olursa talip olabiliriz” dedi.

1.20111027093529.jpg

2.20111027093537.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim