• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı 2019 sona erdi

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı 2019 sona erdi
Çin Doğal Kaynaklar Bakanlığı ve Guangdong Eyaleti Halk Hükümeti ortak ev sahipliğinde Shenzhen'de düzenlenen Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı 2019 sona erdi.

Çin Doğal Kaynaklar Bakanlığı ve Guangdong Eyaleti Halk Hükümeti ortak ev sahipliğinde Shenzhen'de gerçekleştirilen Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı 2019 tamamlandı.

Fuar; teknoloji alışverişini, ürün gösterimini, ticari müzakereleri, yüksek kalitedeki forumları ve yatırım alımlarını bir araya getirerek ulusal denizcilik ekonomisi etkinliği sunacak şekilde tasarlandı.

Etkinliklerde 20 ülkeden ve bölgeden 190 misafir görüşlerini paylaşılırken, ekinliğe 4 bin 500'ün üzerinde sektör üyesi katıldığı bilgisi verildi.

Sharing Blue Economy Opportunities, Building a Shared Future (Mavi Ekonomi Fırsatlarının Paylaşılması, Paylaşılan bir Geleceğin İnşa Edilmesi) temalı fuar, Guangdong-Hong Kong-Macao Büyük Körfez Bölgesine adanan fuarı içerecek şekilde Çin Halk Cumhuriyeti'nin 70'inci yıl dönümünde denizcilik ekonomisinin başarılarını sergileyen fuar alanına ve denizcilik kaynaklarının geliştirilmesine ve deniz mühendisliği ekipmanlarına, Çin'in gemileri ve limanlarına, yükselen denizcilik sektörleri ve uluslararası olaylara yönelik olan ve hem Çin'in, hem de dünya denizcilik ekonomisinin büyümesini ve en yeni başarılarını sergileyen fuar alanlarına sahip olduğu belirtildi.

Teknoloji inovasyonuna odaklanılan fuarda; denizcilik endüstrisinde faaliyet gösteren 30'dan fazla üretime dönük ve satışa yönelik sektör yer aldığı bildirilirken, 28 ülkeden ve bölgeden 97 bin profesyonel ziyaretçi ağırlandığı, 432 yeni teknoloji ve ürün tanıtımı yapıldığı, 19'u proje sunumu olmak üzere 357 etkinlik gerçekleştirildiği kaydedildi. Fuarda 3 makro forum, 1 girişimcilik forumu ve 8 profesyonel forumdan oluşan 12 adet yüksek teknoloji içerikli denizcilik ekonomisi forumu da gerçekleştirildi.

Fuar dahilinde Uluslararası Mavi Ekonomi Birliği oluşturulmuş ve Mavi Ekonomi ve Okyanus Alanı Planlaması İşbirliği Mutabakat Anlaşması da imzalandı. Ayrıca Çin, 12 Pasifik Adaları Forumu ile birlikte 'Mavi Ortaklık' oluşturduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim