• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

DAF-TIRSAN, İntegral Lojistik'e güç kattı

DAF-TIRSAN, İntegral Lojistik'e güç kattı
İntegral Lojistik Ticaret Ltd. Şti.’ne TIRSAN Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle araçları teslim edildi.

DAF-TIRSAN İNTEGRAL'E GÜÇ KATTI

İntegral Lojistik Ticaret Ltd. Şti.’ne TIRSAN Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle araçları teslim edildi.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN’ın en büyük bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv AŞ’den İntegral Lojistik’e 2011 model Euro 5 Super Space Cabin Elite Editon DAF çekici ve 2 adet 2011 model Talson askılı semi treyler teslimatı gerçekleştirdi.

İntegral Lojistik Ticaret Ltd. Şti.’ne TIRSAN Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle araçları teslim edildi. TIRSAN Treyler A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, İntegral Lojistik’in sahibi Abdurrahman Malkoç’a araçların teslimatını gerçekleştirdi. TIRSAN Treyler A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, İntegral’le uzun yıllara dayalı işbirliklerinin olduğunu belirterek, İntegral’in DAF ve Talson’u tercih etmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

DAF-TIRSAN gücümüze güç katıyor

İntegral Lojistik’in sahibi Abdurrahman Malkoç, DAF-TIRSAN ile 10 yıldır devam eden işbirliklerinden ötürü son derece memnun olduğunu belirterek, “Ticari başarımızı müşteri memnuniyeti üzerine inşa eden İntegral Lojistik olarak NTEGRAL LOJİSTİK, aynı anlayışla hizmet veren ana tedarikçimiz DAF-TIRSAN ile gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

DAF-TIRSAN’a büyük bir güven duyuyoruz

Avrupa’nın pazar lideri çekici üreticisi DAF ve Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN markasına büyük bir güven duyduklarını belirten Malkoç, teslimatı yapılan 3 adet 2011 model Euro 5 Super Space Cabin Elite Edition DAF çekici ve 2 adet 2011 model Talson askılı semi-treyler ile araç parklarını genişlettiklerini ifade etti. Malkoç, verimli filo yönetimi felsefesiyle tercihlerini DAF-TIRSAN’dan yana kullanarak doğru bir seçim yaptıklarını kaydederek, uzun seneler sürecek dostluklarının da önemini vurguladı.

İkinci el araçlarımıza da DAF-TIRSAN’la değer sağladık

Yenileme süreleri gelen çekici ve yarı römorklarını en yüksek piyasa değerine DAF-TIRSAN’a vererek ikinci el hizmetinden de yararlandıklarını kaydeden Malkoç, “Hem ürünü alırken hem de satarken kazanmak deyimi, DAF TIRSAN ile doğrulandı” dedi. İntegral’in İstanbul merkezli bir lojistik şirketi olduğunu hatırlatan Malkoç, İntegral’in özellikle tekstil ve çiçek taşımalarında uzmanlaştığını kaydederek, yoğunlukla İngiltere, Hollanda ve Belçika’ya taşıma gerçekleştirdiğini belirtti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim