• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Deniz otobüsüne binerken suya düştüler

Deniz otobüsüne binerken suya düştüler
Bakırköy'de deniz otobüsüne binmek isterken suya düşen Irak'lı anne ile 2 yaşındaki oğlu iskelede görevli baş gemici ile diğer personel tarafından kurtarıldı.
Bakırköy'de deniz otobüsüne binmek isterken suya düşen Irak'lı anne ile 2 yaşındaki oğlu iskelede görevli baş gemici ile diğer personel tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan anne ile çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
ANNE İLE OĞLU DÜŞTÜ BAŞ GEMİCİ SUYA ATLADI
 
Bakırköy Cezayirli Hasan Paşa İskelesi'nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Bakırköy - Bostancı  arasında saat 10.00'daki seferini yapacak olan Uluç Ali Reis adli Deniz Otobüsüne yolcu alımı sırasında 5 kişilik Irak'lı aileden 2 yaşındaki Lura Kezrac ile 33 yaşındaki annesi Marva Abdulila Kerzac rampa üzerinde yürürken denize düştü. Olayı fark eden baş gemici hemen denize atladı. İskele personeli de can yelekleri ve ipli merdivenlerle olaya müdahale etti. Önce 2 yaşındaki Lura Kezrac kurtarılarak diğer personelin yardımıyla iskeleye çıkarıldı. Daha sonra da yüzme bilen anne Marva Abdulila Kezrac, güvenli bir şekilde iskele üzerine alındı. Marva Abdulila Kezrac ile 2 yaşındaki oğlu Lura Kezrac olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansıyla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
İhbar üzerine gelen Bakırköy Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, olayla ilgili terminal görevlilerinden bilgi aldılar. Marva Abdulila Kezrac ile 2 yaşındaki Lura Kezrac'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı hastanede tedbir amaçlı olarak kısa süreli müşahade altında tutulacakları belirtildi.
 
DENİZE DÜŞTÜĞÜNÜ DUYDUK
 
İskelenin yakınında bulunan taksi durağı çalışanlarından Yasin Kaya, "Çocuğun denize düştüğünü duyduk, o sırada annesiyle birlikte suya düşmüş. Dışarıya çıkardıklarında çocuğun kafası kanıyordu" dedi. Seyyar satıcı Mehmet Durmuş ise "İskelede bir kargaşa olduğunu gördüm. Denize düşen biriyle uğraşıyorlardı. Çıkarmaya çalışıyorlardı. Daha sonra iskelenin dışına bir çocuk çıkardılar. Sadece denize düştüğünü duydum. Ambulans gelip hastaneye götürdü" diye konuştu.
 
Öte yandan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
ido-1.20130729095212.jpg
 
ido-2.20130729095223.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim