• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

DKV Türkiye, Logitrans Fuarı'na katılıyor

DKV Türkiye, Logitrans Fuarı'na katılıyor
Uluslararası taşımacılık yapan şirketlere akaryakıttan otoban geçişlerine tüm yol maliyetlerinde yüzde 30'lara varan indirim avantajı sunan DKV, Türkiye temsilciliği aracılığıyla Logitrans Lojistik Fuarı'na katılıyor.

DKV Türkiye, Logitrans'ta 10 milyon Avro iş hacmi bekliyor

Uluslararası taşımacılık yapan şirketlere akaryakıttan otoban geçişlerine tüm yol maliyetlerinde yüzde 30'lara varan indirim avantajı sunan DKV, Türkiye temsilciliği aracılığıyla Logitrans Lojistik Fuarı'na katılıyor. DKV Türkiye, uluslararası nakliye firmalarına sunduğu cazip avantajları sergileyeceği ve maliyetlerinden nasıl tasarruf edebileceklerini birebir hesaplarla ortaya koyacağı fuarda 10 milyon Avroluk iş hacmi yakalamayı hedefliyor.

Tüm Avrupa ülkeleri ve Türkiye'ye komşu ülkelerde geçerli olan DKV kart, uluslararası nakliye firmalarına akaryakıtta yüzde 9'a, otoban geçişlerinden vergi iadelerine uzanan çok geniş bir yelpazede ise yüzde 30'lara varan indirimler sağlıyor.
 
8 - 10 Aralık 2011'de, İstanbul Fuar Merkezi'ndeki Logitrans Transport Lojistik Fuarı'na katılacak DKV Türkiye, 10. salondaki standında katılımcılara bu indirimlerden nasıl yararlanabileceklerini anlatacak. Lojistik sektöründe deneyimli DKV danışmanlarının fuar süresince hazır bulunacakları standa, maliyetlerini azaltmayı hedefleyen farklı ölçeklerdeki lojistik ve nakliye şirketlerinin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

DKV Türkiye, yıllık cirosunun yüzde 10’unu oluşturan 10 milyon Avroluk iş hacmini bu fuarda tetikleyeceğini öngörüyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim