• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Doğuş, Scania distribütörlerini ağırladı

Doğuş, Scania distribütörlerini ağırladı
Scania tarafından gerçekleştirilen uluslararası “Technical Product Meeting – Teknik Ürün Toplantısı”, bu yıl Doğuş Otomotiv’in evsahipliğinde Türkiye’de gerçekleştirildi.

DOĞUŞ OTOMOTİV SCANIA, ORTADOĞU DİSTRİBÜTÖRLERİNİ AĞIRLADI

Scania tarafından gerçekleştirilen uluslararası “Technical Product Meeting – Teknik Ürün Toplantısı”, bu yıl Doğuş Otomotiv’in evsahipliğinde Türkiye’de gerçekleştirildi.

İstanbul’da düzenlenen toplantıya Scania’nın ortadoğu bölgesinde yer alan çeşitli ülkelerden toplam 45 temsilcisi katıldı.

Ağır ticari vasıta sektörünün öncü markası Scania’nın her yıl farklı ülkelerde düzenli olarak organize edilen “Teknik Ürün Toplantısı”, bu yıl, son dönemde ardı ardına kırdığı satış rekorlarıyla dikkatleri üzerine çeken Doğuş Otomotiv’in ev sahipliğinde Türkiye’de gerçekleştirildi. Markanın İsveç merkezinden üst düzey katılımcıların yanısıra Ortadoğu Bölgesi’nde faaliyet gösteren 12 ülkenin distribütörlerinin katıldığı toplantı, İstanbul’da organize edildi. Kalitesi ve sahip olduğu teknolojiyle öne çıkan markanın, satış sonrası hizmetlere verdiği büyük önemin bir parçası olan toplantı kapsamında farklı ülkelerden örnekler ve uygulamalarla servis operasyonları, teknik destek hizmetleri ve garanti uygulamalarına ilişkin konular ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasında, Türkiye pazarının Scania’nın global stratejileri açısından sahip olduğu stratejik konuma değinen Scania Araç Kalite Bölüm Başkanı Hans Bedman, bu önemli organizasyonu, son dönemde Scania bünyesinde ortaya koyduğu üstün başarı grafiğiyle bakışları üzerinde toplayan Doğuş Otomotiv’in evsahipliğinde gerçekleştirmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Diğer distribütörlerinin, bu toplantı vesilesiyle Doğuş Otomotiv’in satış ve satış sonrası hizmetlerdeki uygulamalarını yerinde görmelerinin önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Bedman, “Jeopolitik açıdan büyük önem arz eden bu pazarda, Doğuş Otomotiv gibi güçlü bir iş ortağına sahip olmak önemli bir avantaj. Bu yıl toplantımızı Türkiye’de gerçekleştirerek bir yandan geniş katılımlı bu toplantıyla hizmet kalitemizi daha üst noktalara taşıyacak güçlü adımlar atarken; diğer yandan bu önemli pazarda Doğuş Otomotiv işbirliğiyle elde ettiğimiz başarıları diğer ülke distribütörlerimizle yerinde paylaşabilme fırsatı elde ettik. İleriki dönemlerde yeni organizasyonlarımızı da Doğuş Otomotiv’in desteğiyle yine Türkiye’de düzenleyebiliriz” açıklamasında bulundu.

Toplantı süresince Türkiye pazarının dinamikleri, Doğuş Otomotiv’in bu alandaki uygulamaları, satış ve servis operasyonlarında gerçekleştirilen üstün kaliteli hizmetlerle elde edilen yüksek müşteri memnuniyeti oranları gibi konularda bilgiler aktaran Doğuş Otomotiv yetkilileri ise, bu önemli organizasyona evsahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirdikleri uygulamalarla Dünya genelindeki
distribütörler nezdinde bir örnek olarak gösterilmelerinin kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirtti.

Üç gün süresince oldukça yoğun bir tempoda gerçekleştirilen toplantıların ardından toplam 45 katılımcı, Doğuş Otomotiv tarafından düzenlenen özel organizasyonlarla İstanbul’un tarihi mekanlarını inceleyebilme fırsatı elde ettiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim