• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

"Dragon Bot Yarışı ve Şenlikleri" bugün

"Dragon Bot Yarışı ve Şenlikleri" bugün
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Dragon Bot Yarışı ve Şenlikleri" bugün Samsunlularla buluşuyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Dragon Bot Yarışı ve Şenlikleri" bugün Samsunlularla buluşuyor. Şenlikler ve yarışmalar kapsamında su kayağı gösterileri ve çeşitli sahne gösterileri de yapılacak. 
 
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu tür organizasyonlarla hem "Dragon Bot yarışlarının" tanıtılması hem de Samsun'da su sporlarına olan ilginin artırılmasının amaçlandığı bildirildi. 
 
Yarış ve şenliklerin yapılacağı gün Samsun Büyükşehir Belediyesi Sukay Takımı sporcularının da izleyenlere bir gösteri sunacağının belirtildiği açıklamada, şunlara yer verildi: 
 
"Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce yapılan çağrı ile Samsun'da bu işe merak saran ve su sporlarını seven kamu kurumları, özel şirketler, eğitim kurumları, sosyal gruplar, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ya da mahallelerde kişilerin kendi aralarındaki birliktelikleriyle takımlar oluşturuldu. Her biri 10 kişiden oluşan takımlardan yarışmada birinci olan takımın her sporcusu birer bisikletle ödüllendirilecek. Ancak birinci olan takımın ödül alabilmesi için takım içerisinde mutlaka en az bir bayan sporcunun bulunması şartı var. 29 Haziran Cumartesi günü ön elemeleri yapılacak yarışlar 30 Haziran Pazar günü şenlikler ve finallerle devam edecek. Tüm Samsunluları bu günlerde Kurtuluş Yolu Liman içinde buluşmaya davet ediyoruz."
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim