• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

DTO'dan gençlere ücretsiz yelken kursu

DTO'dan gençlere ücretsiz yelken kursu
Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi ve Konak Belediyesi işbirliği ile 14 yaş üstü gençlere yönelik ücretsiz yelken eğitimi düzenleneceği bildirildi.

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi ve Konak Belediyesi işbirliği ile 14 yaş üstü gençlere yönelik ücretsiz yelken eğitimi düzenleneceği bildirildi.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, özellikle denizcilikle ilgili meslek liseleri ve üniversitelerde okuyan 14 yaşından büyük gençlere, Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yelken Şubesi tarafından yelken eğitimi verilecek.

Karşıyaka Yelken Tesisleri ile Levent Marina tesislerinde yapılacak ücretsiz eğitimler 1 ay sürecek ve eğitimler gelecek talep doğrultusunda periyodik olarak tekrar edilecek.

DTO İzmir Şube Başkanı Geza Dologh, eğitimlerle 1 ay içinde kursiyerlerin tek başına emniyetle yelkenli tekne kullanmalarının sağlanmasını amaçladıklarını belirterek, başarılı olan kursiyerlere Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde veya istedikleri kulüpte lisans çıkartılarak, yelken sporuna devam ettirilmesini sağlayacaklarını söyledi.

Her dönemde eğitilecek öğrenci sayısının 9-12 arasında olacağını kaydeden Dologh, "Eğitimde 3 adet laser sınıfı yelkenli tekne kullanılacak. Denizde ise Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yelken Şubesi'ne ait bir adet şişme bot eğitim ve emniyet için bulunacak, ayrıca her bir yelkenli teknede bir eğitimci yer alacak ve kursiyerlere eğitim verecek. Yelken eğitimi almak isteyen gençlerimiz, DTO İzmir Şubesi'ne başvuruda bulunabilirler" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim