• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Dünya Denizcilik günü DEÜ'de kutlanacak

Dünya Denizcilik günü DEÜ'de kutlanacak
Dünya Denizcilik Günü 29 Eylül 2011 Perşembe günü saat 15.00’te Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu’nda kutlanacak.

Dünya Denizcilik günü DEÜ'de kutlanacak

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dünya Denizcilik Günü Kutlama Toplantısı’na ev sahipliği yapacak. Denizcilik Fakültesi’nin geleneksel olarak her akademik yılın ilk haftasında düzenlediği Dünya Denizcilik Günü kutlamalarına bu yıl NEMTAŞ A.Ş Genel Müdürü Kaptan Tufan Süslüer, Dr. Nur Jale Ece konuşmacı olarak katılacak.

Törende ilk olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güldem Cerit açılış konuşması yapacak. Ardından, Uluslararası Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri E. Amiral Efthimios E. Mitropoulos’un 2011 Dünya Denizcilik Günü Mesajı okunacak. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Deniz UZ’un tercüme ederek sunacağı mesajın bu yılki teması Uluslararası Denizcilik Örgütü tarafından “Deniz Haydutluğu: Yanıtı Yönetmek (Piracy: Orchestrating the Response)” olarak belirlendi.

Mitropoulos’un Dünya Denizcilik Günü mesajının okunmasının ardından programa, Dr. Nur Jale ECE’nin , “Uluslararası Güvenliğin Denizcilik Boyutu: Deniz Haydutluğu” ve NEMTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Kaptan Tufan Süslüer’in, “Deniz Haydutluğu Saldırılarında Eğitimli Gemi Personelinin Önemi” başlıklı konuşmalarıyla devam edilecek.

Dünya Denizcilik Günü Kutlama Toplantısı, katılımcılardan gelecek olan sorulara konuşmacıların vereceği cevaplardan sonra sona erecek.

29-eylul-2011-afis.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim