• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

DZKK'da devir teslim töreni yapıldı

DZKK'da devir teslim töreni yapıldı
TSK'da Komuta Devir-Teslim Törenleri 22-23 Ağustos 2013 tarihlerinde icra edildi. Bu kapsamda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini Oramiral Murat Bilgel, Koramiral Bülent Bostanoğlu'na devretti.

Kuvvet komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığında devir teslim törenleri yapıldı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamaya göre, komuta devir-teslim törenleri 22-23 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 22 Ağustos'ta Jandarma Genel Komutanlığı görevi Orgeneral Bekir Kalyoncu tarafından Orgeneral Servet Yörük'e devredildi. Törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve İçişleri Bakanı Muammer Güler de katıldı.

Hava Kuvvetleri Komutalığındaki devir teslim töreni de aynı tarihte düzenlendi. Orgeneral Mehmet Erten'in Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevini Korgeneral Akın Öztürk'e devrettiği törende Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in yanı sıra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da bulundu.

Deniz ve Kara kuvvetleri komutanlıklarındaki devir teslim ise 23 Ağustos'ta yapıldı.

 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevini Oramiral Murat Bilgel'in Koramiral Bülent Bostanoğlu'na, Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun Orgeneral Hulusi Akar'a devrettikleri törenlere Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve Milli Savunma Bakanı Yılmaz da katıldı. Orgeneral Özel ve Bakan Yılmaz görevini devreden komutanlara plaket verdi.

 Bu arada Genelkurmay Karargahında 21 Ağustos'taki törenle Genelkurmay İkinci Başkanlığı görevini Orgeneral Hulusi Akar, Korgeneral Yaşar Güler'e devretti.

 Öte yandan Kabil Bölge Komutanlığı komuta devir-teslim töreni 16 Ağustos'ta Kabil'deki Doğan Kışlasında yapıldı. Törende Kabil Bölge Komutanlığı görevini Tuğgeneral Erhan Uzun, Tuğgeneral Ali Rıza Kuğu'dan devraldı.


deniz_kuvvetleri1.jpg

deniz_kuvvetleri.jpg

deniz_kuvvetleri2.jpg

deniz_kuvvetleri3.jpg

deniz_kuvvetleri4.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim