• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

E-Ticaretin kalbi Sertrans Logistics’te atıyor

E-Ticaretin kalbi Sertrans Logistics’te atıyor
Dünyanın en büyük markalarının e-ticaret operasyonlarını gerçekleştiren Sertrans Logistics, sadece e-lojistik hizmetleri için ayırdığı alanı 50 bin metrekareye, yıllık online ürün kapasitesini de 70 milyonun üzerine çıkardı.

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarınae-lojistik hizmeti veren Sertrans Logistics, online perakende sektörünün hızla büyümesini fırsata çevirerek yıllık online ürün kapasitesini 70 milyona çıkardı. Çok sayıda yerli ve yabancı marka, online alışveriş sürecinin yönetimini out source ediyor. Sertrans Logistics ise online perakende sektöründeki bu gelişmeyi ilk fark eden ve bu alandaki yatırımlarına yıllar önce başlayan lojistik firmalarının en başında geliyor. Sertrans e-ticaret alanında verdiği hizmetleriyle online perakende sektörünün büyümesine de önemli bir katkı sağlıyor.

Türkiye için online perakende sektörünün büyük bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, “Dünyada geldiğimiz noktada herkes en iyi bildiği işi yapmalı. Lojistik firmasıysanız lojistiği en iyi şekilde yapmalısınız. Biz 28 yıllık deneyimimizle, yüksek kapasiteli depolarımız ve çok geniş katma değerli hizmetlerimizle, e-lojistikteki ve tedarik zinciri yönetimindeki uzmanlığımızla, her sektörden üretici firmanın hayatını kolaylaştırıyor, a’dan z’ye anahtar teslim hizmetlerimizle firmaların sadece kendi üretimlerine odaklanmalarını sağlayarak büyük bir maliyet avantajı sağlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Dünya devi markalara hizmet veriyoruz

Sertrans Logistics’in cirosunun büyük bir kısmını e-ticaret lojistiğinin oluşturduğunu vurgulayan Keleş: “E-ticaret konusunda yatırımlarımıza 2012 yılında, çok yüksek teknolojilerle donattığımız 30 bin metrekareye yakın bir alanda başlamıştık. Şimdi bu alanımızı 50 bin metrekareye çıkardık. Bu alanda yıllık 70 milyondan fazla online ürün kapasitesi ile dünya devi markalara hizmet veriyoruz. Böylelikle ülke ekonomimize de olumlu katkı sağlıyoruz. Hızla büyüyen ve gelişen e-lojistik sektörünün 2017’de de büyük bir ivme kazanarak gelişimini sürdüreceğine inanıyorum” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim