• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Efe Tur, Tourismo 15 ile güçlendiriyor

Efe Tur, Tourismo 15 ile güçlendiriyor
1991 yılından beri yolcu taşımacılığı hizmeti veren Kocaeli merkezli Efe Tur, filosunu Mercedes-Benz Tourismo15 otobüsler ile güçlendirdi.

 

2013 yılına yeni bir yatırımla giren Efe Tur, 10.000.000 Euro’ luk yatırım bütçesiyle 25 adet Mercedes-Benz Tourismo aracının ilk 14 adedini teslim aldı. Efe Tur, şehirlerarası yolcu taşımacılığında öncü marka olan Mercedes-Benz’i tercih etmeye devam etmeyi planlıyor. Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen araç teslim törenine Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant, Genel Müdür Yardımcısı Serap Bıçak, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Bıçak, Mengerler Genel Müdürü Nusret Güldalı, Mengerler İstanbul Satış Müdürü Ayhan Aydın, Bursa Motorlu Araçlar Satış Müdürü Kadir Gökeşme, Mengerler Trakya Satış Müdürü Günay Eren , Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve BusStore Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Otobüs Satış Finansmanı Ürün Geliştirme ve Sigorta Satış Müdürü Uğur Erdinç katıldılar.
 
Tören sırasında konuşma yapan Burak Tarım, geçen yılın yüksek performansına devam ettiklerini ve 2013 yılının ilk teslimatını önemli bir filo satışı ile yapmış olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirtirken, Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler’e, projeye destek veren BusStore ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e de teşekkürlerini iletti. Efe Tur Genel Müdürü Alper Birant ise konuşmasında 2013 yılı için ilk etapta 25 adetlik Mercedes-Benz otobüs alımı planladıklarını, bu 14 adedin ilk partiyi oluşturduğunu ve kalan 11 adedi de yılın 2.çeyreğinde alacaklarını söyledi. Yolcu sayısı ve sefer koşullarına uygun, dayanıklı, konforlu, ikinci el değeri yüksek Mercedes-Benz araçları tercih ettiklerinin altını çizen Birant, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine ve bayilerine teşekkürlerini iletti. Daha emniyetli, konforlu, ekonomik yolculuklar için Efe Tur’u tercih eden yolcularına da yatırımlarıyla en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
22 yıldır Kocaeli halkının en değerli markalarından biri olan Efe Tur, müşterilerine daha konforlu ve güvenli seyahat imkanlarını en ekonomik koşullarla vermeyi hedefliyor. Yeni ortaklık yapısıyla 2013 yılında kazandığını, yine hizmet için yatırıma harcayarak “Kocaeli’nde artık herkesin bir Mercedes’i var” diyerek duyurmak istiyor. Efe Tur, günlük ortalama 12.000 yolcu taşıyarak Türkiye genelinde 280 sefer yapıyor.  Yolcusuna yüksek konfor ve güvenlik sağlayan Tourismo, tasarruf ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Güçlü soğutma/ısıtma sistemleri ile araç içinde kendi iklimini oluşturan Tourismo tur, transfer ve şehirlerarası seyahatleri keyfe dönüştürüyor. Bunun ötesinde Tourismo, müşterilerine en üst düzeyde sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor:  Hoşdere Fabrikası’nda katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde karoserisi, korozyona karşı en iyi şekilde korunuyor.
 
Standart olarak otomobillerde kullanılan aktif güvenlik sistemleri ile donatılan Tourismo, başta savrulmayı önleyerek virajlarda ve ani manevralarda güvenliği sağlayan ESP,  tekerleklerin frenleme anında kilitlenmesini engelleyen ABS, her koşulda dengeli frenleme sağlayan elektronik fren sistemi EBS , hızlanma anında çekici tekerleklerin kaymasını engelleyerek buzlu yollarda bile güvenli kalkış imkanı veren ASR, fren destek sistemi BAS ile sürücüye yüksek teknolojinin sunabildiği tüm güvenlik desteğini sağlıyor. ECE R-66 Avrupa normuna uygun emniyetli karoserisi, bağımsız ön aks ve tüm tekerleklerde disk frenleri, daha dayanıklı LED teknolojili pozisyon aydınlatmaları araç güvenliğini tamamlıyor. Bu güvenlik önlemleriyle Tourismo segmentinin en güvenli aracı ünvanını hak ediyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim