• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ekonomi ve lojistik sektörü 14 Mayıs’ta İstanbul'da buluşuyor

Ekonomi ve lojistik sektörü 14 Mayıs’ta İstanbul'da buluşuyor
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı’nın katılımıyla 14 Mayıs’ta Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de üçüncüsü düzenlenecek ekonomi ve lojistik zirvesi bu alanda şimdiye dek Türkiye'deki en büyük zirve olarak gerçekleştiriliyor.

"Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik" sloganı ile kamu, reel sektör ve lojistik sektörünü buluşturacak olan 3. EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ’nde DİJİTAL DÖNÜŞÜM, EKONOMİDE YENİ FIRSATLAR VE LOJİSTİK SEKTÖRÜ tartışılacak. 3.EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ, 14 Mayıs 2018’de Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de başta DEİK, TİM, DKİB, UTİKAD, UND gibi 20'yi aşkın sektörel birlik ve derneğin desteğiyle ekonomi liderlerinin lojistik sektörüyle bir araya geleceği güçlü bir platform olacak. 

UTİKAD Başkanı Emre Eldener açılış konuşması ile başlayacak zirvede Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı’ndan katılımcılar bakanlıkların çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunacak. 

Turkish Cargo’nun Platin Spor, Trans.Eu’nun Altın Sponsor, UTİKAD ve TEDAR’ın Bronz Sponsor, Borusan Lojistik, CEVA Logistics, İTT Lojistik, Sertarns Logistic’in Oturum Sponsoru, Scania’nın Teknoloji Sponsoru ve C.H. Robinson’un çanta sponsoru olarak destek verdiği Zirve’de lojistik sektörünün dinamikleri ve yarattığı katma değer ele alınacak.

MEGA PROJELERE MEGA ZİRVE 

Ulaştırma altyapısında son dönemde gerçekleştirilen yatırımlarla lojistik hub olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye, 3. Havalimanı, Bakü-Tiflis-Kars Projesi, 3. Köprü, TANAP, Marmaray gibi dev proje ve yatırımlarla bölgedeki ekonomik ve lojistik yapılanmasını güçlendirirken, ekonominin kilit sektörü haline gelen lojistik sektörü de Türkiye’nin hedeflerine uygun yatırımları hayata geçiriyor.

Türk ekonomisinin büyüme dinamikleri ve yeni pazar hedefleri tartışılırken, bu büyüme ve genişleme stratejilerinde lojistik sektörünün oynayacağı rolün ele alınacağı, bu çerçevede tüm taşıma modlarının tartışılacağı, uluslararası lojistik projelerinin gözden geçirileceği, tekstil, otomotiv, kimya, enerji, petrol, gıda gibi reel sektörlerin büyüme hedefleriyle birlikte lojistik dünyasından beklentilerinin ortaya konacağı EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 2018, sektörde 24 yıldır aylık olarak yayınlanmakta olan UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenleniyor.  Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde reel sektörün büyüme planları, gelecek yatırımları, projeleri ele alınırken, bu süreçte lojistik sektöründen beklentileri de masaya yatırılıyor.

TEDARİK ZİNCİRİNİN MARKA İSİMLERİ BİR ARADA

Borusan Lojistik, Sertrans Logistics, CEVA, İTT Lojistik, UTİKAD, TEDAR, Turkish Cargo, TransEu, C.H. Robinson, Scania gibi güçlü markaların sponsor olduğu zirvenin konuşmacıları ve katılımcıları arasında Eti, Novo Nordisk, Ülker, Kibar Holding, Doğuş Holding, Akbaş Holding, Eczacıbaşı, LC Waikiki, Lufian, Siemens, Bosch, Novartis, Karsan, Coca-Cola, PepciCo, Nordex, Pimsa, Tchibo, Mondelēz, Karaca, Nike, Ford, Samsung, Media Markt, Metro, English Home, Boyner, Ak-Kim, IKEA, Tekfen, Enerjisa, STFA, Mavi, Koton, Nestle, Renault, Tofaş, Migros, Dyo, Filli Boya, Betek Boya, Vestel, Brisa, Mudo, Delphi, UCB Pharma, Hotiç, Koçtaş, Ziylan, N11.com, Morhipo, e-Bebek, GAP Pazarlama, Çalık, Vakko, Total Oil, Shell, Henkel, Kayalar Kimya, Hepsiburada.com ve daha birçok markanın temsilcileri yer alacak.

YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 2018 kapsamında farklı sektörlerden tedarik zinciri yöneticileri ve lojistik firma temsilcilerinin oylarıyla kazananların belirleneceği "Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri" de düzenlenecek Gala Gecesi'nde sahiplerini buluyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim