• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Enterprise Türkiye'den sağlık çalışanlarına indirim

Enterprise Türkiye'den sağlık çalışanlarına indirim
Dünyanın önde gelen araç kiralama şirketlerinden olan Enterprise Türkiye, salgınla mücadele de büyük önemi olan sağlık çalışanları ve toplu taşıma yerine özel araçla mobilite ihtiyacını karşılamak isteyenler için indirimli kiralama imkanları sunuyor.

Enterprise Türkiye'den özel koşullarla kiralama. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan özel çalışma kapsamında; tüm sağlık çalışanları Toyota Corolla Hybrid dahil olmak üzere günlük 90 TL’ye kilometre sınırı olmadan araç kiralayabiliyor.


Dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise Rent-A-Car’ın Türkiye iştiraki Enterprise Türkiye; koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık kuruluşları ile mobilite ihtiyacını karşılamak isteyenlere özel kiralama imkanları sunuyor.

Geçtiğimiz Nisan ayı boyunca avantaj sağlayan ve Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek bu özel çalışmalar kapsamında; tüm sağlık çalışanları günlük 90 TL’ye Toyota Corolla Hybrid seçeneği de dahil olmak üzere kilometre sınırı olmadan araç kiralayabiliyorlar. Sağlık çalışanları ayrıca, kiraladıkları araçlara dezenfektasyon işlemi yapılmış bir şekilde ve ücretsiz olarak sunulan adrese teslim hizmetiyle zahmetsizce erişim sağlayabiliyorlar.

Enterprise ayrıca “yolculuk şartsa Enterprise yanınızda” sloganıyla; toplu taşıma yerine özel araçla mobilite ihtiyacını karşılamak isteyen herkes için 129 TL’den başlayan ücretsiz adrese teslim hizmetli kiralama olanaklarına da devam ediyor. Tüm kullanıcılara kolaylık sağlamak amacıyla kilometre sınırlamaları olmaksızın kiralanabilecek araçlar için, enterprise.com.tr  üzerinden kolaylıkla rezervasyon gerçekleştirilebiliyor.


Özarslan Tangün: “Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, “Dünya ile birlikte ülkemizi tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı mücadeleye verdiğimiz desteğimiz devam ediyor. Böylesi bir ortamda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyoruz. Başta sağlık çalışanları olmak üzere, zaruri hallerde evlerinden dışarı çıkmak durumunda kalan vatandaşlarımıza kilometre sınırlamaları olmaksızın sağladığımız özel kiralama şartlarımız yoğun talep görmeyi sürdürüyor. Hizmetlerimizle bundan sonrasında da tüm sağlık çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Maksimum hijyenle ücretsiz adrese teslim araçlar!

Enterprise, araç kiralama işlemleri için evinden veya iş yerlerinden çıkmak istemeyen müşterilere yönelik ücretsiz adrese teslim hizmeti sağlıyor. Kullanıcılar, hiçbir ekstra ücret ödemeden dilediği yerde kiralık aracını teslim alıp iadesini gerçekleştirebiliyorlar.

Araçların kira dönüşlerinde ve teslimattan hemen önce temizlenmesiyle ilgili önlemlerini de en üst seviyeye çıkaran Enterprise Türkiye, adrese teslim araç hizmetini hijyen kuralları kapsamında ve tam donanımlı koruma önlemlerini alan Enterprise çalışanlarıyla gerçekleştiriyor. Tüm kullanıcılar, enterprise.com.tr  adresi üzerinden talep ederek km sınırlamaları olmaksızın kiralama hizmetini alabiliyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim