• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Erzincan'a 5 adet Sultan Maxi City otobüs

Erzincan'a 5 adet Sultan Maxi City otobüs
Erzincan Halk Otobüsçüleri, yeni otobüs alımında yine memnun kaldıkları Otokar’ı tercih etti.

Erzincan yine “Otokar” dedi

Erzincan Halk Otobüsçüleri, yeni otobüs alımında yine memnun kaldıkları Otokar’ı tercih etti. 5 adet Otokar Sultan Maxi City otobüs, Erzincan Belediye binası önünde yapılan törenle teslim edildi.  

Türkiye’nin otobüs pazarı lideri Otokar’ın Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüsü SULTAN, SS23 No’lu Erzincan Kentiçi Ulaşım Kooperatifi bünyesinde toplu taşımacılıkta kullanılacak. Çağdaş ve modern yolculuk sunması nedeniyle büyük beğeni toplayan 5 adet Otokar Sultan Maxi City, 22 Aralık 2011, Perşembe günü yapılan törenle teslim edildi. Törene Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Şöforler Odası Başkanı Bedir Limon, SS23 No’lu Erzincan Kentiçi Ulaşım Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak, Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan ve Otokar yetkili satıcısı Atalay Otomotiv’den Ali Rıza Atalay katıldı.

Erzincan Belediyesi iki yıl önce yeni toplu taşıma sistemini devreye almış, Otokar, yeni yapılanma çerçevesinde Erzincan’a 55 adet Sultan City ve 5 adet Doruk LE teslim etmişti. Otobüslerden memnun kalan Erzincan esnafı, yeni alım için yine Otokar’ı tercih etti.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, hizmete soktukları yeni toplu taşıma sisteminin başarılı bir şekilde hizmet verdiğini ve yeni alınan Sultan otobüslerinin engelli taşımacılığına uygun yapısına dikkat çekerek “Bütün hizmetlerimizde mutlaka yurttaşlarımızın bütün farklılıkları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ele alınıyor. Bugün alınan otobüslerin tamamı aynı zamanda engelli yurttaşlarımızın gönül rahatlığıyla istifade edebilecekleri tasarıma ve konfora sahiptir. Bir kez daha kentimize, hemşerilerimize yürekten hayırlı olsun.” diye konuştu. Erzincan Şöforler Odası Başkanı Bedir Limon, engelli taşımacılığa uygun küçük otobüslerin Erzincan’a hayırlı olmasını diledi. SS23 No’lu Erzincan Kentiçi Ulaşım Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak yaptığı konuşmada Otokar araçları ile halka en iyi hizmeti sunuyor olmaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

Otokar araçlarının bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüsleri olduğunu belirten Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan, “Otokar olarak geniş ürün yelpazemiz sayesinde en uygun toplu taşıma çözümlerini sunuyoruz. Erzincan esnafının yeni araç alımında yine Otokar’ı tercih etmesi bizim için çok gurur verici. Türk mühendisi, Türk işçisi tarafından tasarlanmış ve üretilmiş yeni araçların Erzincan halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim