• BIST 8892.54
  • Altın 2241.078
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.126
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Etis Lojistik ve İstanbullines yatırımda gaza basacak

Etis Lojistik ve İstanbullines yatırımda gaza basacak
Etis Lojistik ve İstanbullines'ı içerisinde barındıran Negmar Grubu, 2017'de yapacağı yatırımlarla çıtayı yükseltmek istiyor.

Negmar Grup, kara ve deniz taşımacılığındaki faaliyetlerini hızlandırdı. Negmar Grup CEO’su Mustafa Serdar Duran, bünyelerindeki Etis Lojistik ve İstanbullines’ın 2017’de yatırımlarını artırarak sürdüreceğini vurguladı.

Negmar Grup'un 14 ulusal ve uluslararası şirketi, 3 uluslararası yatırımcısı, 4 merkez ofiste 600’e yakın çalışanı bulunuyor.

mustafa-serdar-duran.jpgNegmar Grup CEO’su Mustafa Serdar Duran, “Denizyolu taşımacılığının yenilikçi markası İstanbullines ile 3 yıldır Eskihisar- Yalova (Tavşanlı) hattında hizmet veriyoruz. Genç filomuz ile sadece ulaşımda değil yolculuğun her aşamasında misafirlerimize güvenli, konforlu ve ekonomik hizmet anlayışını benimsiyoruz. 4 motorlu dümen pervanesi bulunan İstanbullines feribotları, teknik donanımlarıyla da benzerlerinden ayrışarak zorlu hava şartlarında bile kesintisiz olarak güvenle denizyolu ulaşımına imkân tanıyor. Amacımız çıtayı yükseltmek. Yakıt tüketimini azaltarak hem milli ekonomiye tasarruf sağlamak hem de yolcuyu trafik derdinden uzaklaştırmayı hedefliyoruz. 2016 yılında Eskihisar- Yalova (Tavşanlı) ve Ambarlı- Bandırma hatlarında taşıdığı 1.927.372 milyon araç ve 3 milyon 977 bin 948 milyon yolcu ile İstanbul trafiğinden 8983 kilometrelik araç çektik” diye konuştu.

Etis Lojistik’te yatırımlara devam ederek, araç filolarına yeni yatırım yapacaklarına dikkat çeken, Duran, “Kara taşımacılığında bulunduğumuz konumu da güçlendireceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim