• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Ferhat Acuner: GMO’da yeni bir dönem başladı

Ferhat Acuner: GMO’da yeni bir dönem başladı
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO) Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Acuner, Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu’nun seçimi kazanmasıyla birlikte GMO’da yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Gemi Mühendisleri Odası seçimlerinden kesin sonuç alınır alınmaz Deniz Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Ferhat Acuner, “GMO’da şimdi yeni dönem açıldı. Bunun yakın tarih açısından da önemi var. Bizim grup daha önce oda yönetiminde bulunmuş bir grup. Uzunca bir süre oda yönetimine gelememiştik. Şimdi yeniden yönetimdeyiz” dedi.

Yönetime gelebilmek adına epeyce bir çaba harcadıklarını kaydeden Acuner, “Aslında bu iş olacaktı diye düşünüyorduk. Eski yönetimdeki arkadaşlarımızı kesinlikle suçlamıyoruz. Odanın geldiği kötü durumu meslektaşlarımızın da yardımıyla düzelteceğiz. Çok daha güzel şeyler olacak diye düşünüyoruz.Genel Kurul’da nasıl bir GMO devraldığımızı tüm katılımcı arkadaşlar gördü. O konuda çok fazla olumsuz şey söylemek istemiyorum. Bir oda devraldık. Çalışacağız ve daha ileriye doğru gideceğiz” diye konuştu.

“Somut projelerimiz var”

Acuner, sözlerine şöyle devam etti: “Genel Kurul’da da söylediğimiz gibi somut projelerimiz var. Bu projelerin hepsini yapmak için arkadaşlarımızla fikir alışverişine başladık. Nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda da herkesi bilgilendireceğiz. Özlük haklarıyla ilgili birçok yapılması gereken iş var. Yeni oda temsilcilikleri açılması gündemde. 43. dönemin 12 maddelik listesi vardı. Bu liste içerisinden bizim katıldığımız maddeler de var. En önemli hedefimiz yeni yönetim kurulunun komisyonlar kurup çalışmaların tümünü tamamlayıp, üyelerin tümüne raporladıktan sonra olağanüstü seçimsiz genel kurul yaparak karara bağlayıp çok daha verimli bir şekilde ileriye doğru devam etmek."

gmo-yonetim3.jpggmo-yonetim4.jpg

Haber: Sinan SAYGI - Deniz Haber Ajansı

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim