• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Feribotların indi bindi yeri değişiyor mu?

Feribotların indi bindi yeri değişiyor mu?
CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Bodrum'a gelen feribotların indi bindi yerinin değiştirilmek istenmesi çalışmalarının durdurulduğu yönünde bilgi aldığını bildirdi.

Feribotların indi bindi yeri değişiyor mu?

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, Bodrum'a gelen feribotların indi bindi yerinin değiştirilmek istenmesi çalışmalarının durdurulduğu yönünde bilgi aldığını bildirdi. 

Bodrum Kalesi yanındaki gümrük sahasına Yunan adalarından gelen feribotların, Bodrum 
Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaşması için başlatılan çalışmaların durdurulmasını isteyen esnaf ve bir grup CHP'li gümrük sahasında toplandı. 

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, burada yaptığı konuşmada, feribotların indi bindi yerinin değiştirilmek istenmesi çalışmalarının durdurulduğu yönünde bilgi aldığını, yetkililerin kısa zamanda bu konuyu açıklayacağını söyledi. 

Bodrum için yapılan her türlü olumlu girişimi desteklediğini belirten Çandar, "CHP olarak biz her zaman çıkar gruplarına yarayacak düzenlemelerin karşısında olduğumuzu, halkın yanında yer aldığımızı ve bundan sonrada böyle olacağını ifade ediyoruz. Halkla birlikte davranan kişilere teşekkür ediyoruz" dedi. 

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Algan da feribotların indi bindi yerinin değiştirilmemesi gerektiğini, bu durumun esnafa zarar vereceğini kaydetti. 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ise, feribotların indi bindi yerinin değişmemesini isteyen esnafın topladığı 600 imzayı, Çandar ve Algan'a verdi. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim